Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Καταψηφίστηκε θέμα του Τεχνικού Προγράμματος

Κατά τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2011, που είχε έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σκούρας στην τοποθέτησή του είπε: «Το 6ο θέμα, αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες στη θέση Ράχη του Τ.Δ. Σκοπέλου, ύψους 5.000 ευρώ δεν θα το ψηφίσω και αιτιολογώ το γιατί. Αυτό το έργο ανατέθηκε προφορικά πριν τις εκλογές, τελείωσε πριν...τις εκλογές και σαν δημοτικός σύμβουλος τότε της αντιπολίτευσης, ζήτησα να μην υπογραφεί συμφωνητικό και παρ΄όλα αυτά υπεγράφη συμφωνητικό στις 24-12 ότι θα γίνει το έργο, ενώ αυτό είχε τελειώσει πολύ πριν. Επιπλέον ζήτησα, από την τεχνική υπηρεσία του δήμου, να γίνει επιμέτρηση. Χωρίς να είναι ειδικός, έχω την εντύπωση ότι αυτό το έργο δεν κοστίζει 5.000 ευρώ.»
Μετά από τοποθετήσεις και άλλων συμβούλων και τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου το 6ο θέμα δεν ψηφίστηκε.

10 σχόλια:

  1. Όπα.. άρχισαν τα όργανα…

    Βλέπω πως η νέα δημοτική αρχή δεν διαπραγματεύεται ούτε για 5.000 ευρώ. Όχι σαν κάποιους άλλους που τα 11άρια (11.000 ευρώ) ήταν μόνο για πασατέμπο.

    Μπράβο σας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η Δημοτική Αρχή όμως όταν ήταν αντιπολίτευση , ούτε 6άρια ψήφιζε , ούτε 11άρια. Τώρα όμως τα έχουν στο δικό τους τεχνικό πρόγραμμα. Για κλάματα είναι λεω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι μπραβο παιδια για να σταματησουν ορισμενα στοματα να λενε και να απομυθοποιθουν καποιοι πρωην που τους ειχαν για αγιους αλλα μονο αυτο δεν ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @1:59
    Το τωρινό τεχνικό πρόγραμμα, έχει τέσσερα (4) 11άρια, που αφορούν μόνο έργα για το κοινωνικό σύνολο, ενώ της πρωην δημοτικής αρχής σαράντα (40)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 24 Φεβρουαρίου 2011 1:59 μ.μ.
    για κλάματα είσαι εσύ, που έχασες τα φράγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο κι από μενα !!!. Να κανει η τεχνική υπηρεσια του δημου μας καταμετρηση, γιατί αν ο υπάλληλος βαλει την υπογραφή του , φοβαται να γραψει λαθος νούμερα, έχει και κυρώσεις. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ! ΧΑΛΑΛΙ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ μου αρέσει αυτό.
    Όλες οι ατασθαλίες στη φόρα.
    Η νέα δημοτική αρχή φαίνεται πως δεν αστειεύεται καθόλου.
    Το μαχαίρι στο κόκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ!!! μην γλείφετε τους εργολάβους και μην τους δίνετε πάτημα για να σας εκβιάζουν. Αρκετοί από αυτούς μαζί με εκείνους που τους έδιναν τα έργα ευθύνονται για τα χάλια της Ελλάδας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε προεδρε του διοικητικου συμβουλιου προσεχετε τις πραξεις σας....
    Νομιζω οτι το εργο ηταν λαθος αλλα και ο προεδρος ειναι δυο φορες λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.