Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Παιδίατρος στη Σκόπελο!

Αυτό και αν είναι είδηση!
Έφθασε σήμερα στη Σκόπελο και αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δευτέρα, η παιδίατρος του Κέντρου Υγείας. Ο χώρος εξέτασης των ασθενών είναι έτοιμος και με ενέργειες του Διευθυντή κ. Γιώργου Τριανταφύλλου υπάρχουν και τα πρώτα εμβόλια για όσα μικρά παιδιά χρειάζεται να εμβολιασθούν
Τέλος καλό, όλα καλά για τους γονείς με μικρά παιδιά...
Καλή αρχή στη γιατρό.

8 σχόλια:

  1. έπρεπε άραγε να αποχωρήσει αυτη η δημοτική αρχη για να έρθει παιδιατρος ή ήταν μια απλή σύμπτωση;;;;;

    ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδατε που ολα γινονται αν υπαρχει ορεξη και θεληση.Πιστευω πως τα περισσοτερα προβληματα μην πω ολα,θα βρουν τη λυση τους με τον νεο μας Δημαρχο και με τη βοηθεια ολων μας βεβαια και ας μην θελουν καποιοι να το δεχθουν και να το παραδεχθουν.Κανε το καθηκον σου ΔΗΜΑΡΧΕ και ασε τον παλιοκοσμο να λεει οπως λεει και ενα γνωστο τραγουδι.Καλη δυναμη και καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (...)
    Καλό θα είναι πληροφορήσουμε ότι στο νησί θα 'ρθει και ιδιωτική παιδίατρος, το ήθος της οποίας είναι γνωστό στον κόσμο μας και υπηρέτησε ως γιατρός στη Γλώσσα. Τουλάχιστον αυτή δεν αρνήθηκε να δει άρρωστο παιδί επειδή οι γονείς δεν είχαν να της καταβάλουν, για πολλοστή φορά, τα 30 ευρώ.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικά χαίρομαι τοσο πολυ που τα διαβαζω ολα αυτα.
    ολα φαινεται να μπαινουν σε μια σειρά, σε καποια ταξη, σε μια καλη οργανωση...

    να ειναι καλά οσοι βοηθησαν και βοηθουν...
    επώνυμοι και ανώνυμοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο διορισμός της παιδιάτρου είχε γίνει πριν τις εκλογές,απλά περίμενε να ανακοινωθεί στην εφημερίδα της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε τελικά η παιδίατρος,είναι μια νότα αισιοδοξίας, για το νησί μας!Καλή θητεία και καλό κουράγιο εύχομαι στη γιατρό,θα το χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ρ.Ρ. «Νότα αισιοδοξίας» το λες εσύ. Για μας όμως, που έχουμε παιδιά και μας καίει το θέμα, δεν είναι μια απλή «νότα» αλλά μια ΛΥΣΗ σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Όσο για το αν ο διορισμός έγινε πριν τις εκλογές, δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο στα προεκλογικά φυλλάδια του τέως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέβαια και είναι μια χαρούμενη και αξιοσημείωτη είδηση. Υπενθυμίστε μου όμως σας παρακαλώ και αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά οι ίδιοι οι κάτοικοι και κυρίως οι γονείς των μικρών παιδιών δεν ήταν που πάλεψαν να έρθει στη Σκόπελο παιδίατρος; Αυτοί δεν ήταν που έκαναν ο,τι μπορούσαν για να έρθει στο νησί; Ποιόν πρέπει να ευχαριστήσουμε λοιπόν; Μήπως όλον αυτόν τον κόσμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11/02/2001 9:53
    έχετε δίκιο, εμείς απο τον Σύλλογο Γυναικών είχαμε εδώ και 3 χρόνια συγκεντρώσει υπογραφές απο γυναίκες της Σκοπέλου-Ελιους-Γλώσσας και τις στείλαμε τότε στο υπουργείο.
    Επίσης ο τέως πράγματι το είχε ανακοινώσει για την παιδίατρο.
    Μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, το ευχάριστο είναι ότι ήρθε παιδίατρος και όχι ποιος Δήμαρχος την έφερε.
    Ας είναι καλά και ο άλλος άνθρωπος που μας εξυπηρετούσε, με το αζημίωτο βέβαια, όπως κάνουν όλοι οι γιατροί εξάλλου όταν έρχονται στα σπίτια μας, κανείς δεν έρχεται τσάμπα γιατί φαντάσου να έπρεπε να τρέχαμε στον Βόλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.