Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι φορείς της Σκιάθου και της Μαγνησίας, πρέπει να στηρίξουν τη διευθύντρια του Γυμνασίου

«Σχόλιο για όσα γράφουν μερικοί αναγνώστες σας…
Είναι να ντρέπεται κανείς με εκείνους τους αναγνώστες της εφημερίδας σας, που τυφλά προσκολλημένοι στα θέσφατα του - αντιδραστικότατου πλέον- "ΠΑΣΟΚ", συναινούν στην απαξίωση και διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Οι μαθητές των σχολείων είναι παιδιά με εξαιρετικά μεγάλες σύγχρονες μαθησιακές ανάγκες και όχι "ζωντανά", για να τα μαντρώνουν σε πολυπληθείς "ανθρώπινους στάβλους", μόνο και μόνο επειδή η αντιδραστική κλίκα, που μας δυναστεύει, δεν θέλει να δώσει δεκάρα για τη στελέχωση της Εκπαίδευσης σε διδακτικό προσωπικό...
Αν όμως η κλίκα του Παπανδρέου και της Διαμαντοπούλου κάνει το κουμάντο της μόνο με βάση τις υποδείξεις της τρόικας, των τραπεζιτών, των μεγαλοβιομηχάνων και των εφοπλιστών, που τα θέλουν όλα "για πάρτη τους", καθήκον των συνειδητών εκπαιδευτικών, ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση, είναι να υπερασπίσουν τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία του εργαζόμενου Λαού μας και να μην υποκύψουν στις πιέσεις των αντιδραστικών που θέλουν να τη διαλύσουν. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη Διευθύντρια και στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Σκιάθου. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Απέδειξαν ότι έχουν αρχές και δεν είναι απλοί ψοφοδεείς δημοσιοϋπαλληλίσκοι! Όλοι οι λαϊκοί φορείς της Σκιάθου και της Μαγνησίας πρέπει να στηρίξουν τώρα τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου, που αγωνίζεται για το συμφέρον των δικών τους παιδιών. Πάρτε πίσω τώρα την λεγόμενη "ΕΔΕ" εναντίον της! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.
22 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 8:45 π.μ. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.