Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

«Πρωτοφανές και απαράδεκτο...»

Πρωτοβουλία για να σταματήσει το «πρωτοφανές και απαράδεκτο», όπως το χαρακτήρισε, γεγονός να υποχρεώνονται οι άνεργοι της Σκοπέλου να πληρώνουν κάθε μήνα ακόμη και 100 ευρώ για να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου και σε κατοίκους του νησιού κατά την επίσκεψή του στο νησί, ο κ. Κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια και να του ζητήσει να βρεθεί εναλλακτικός τρόπος για να μην επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο άνθρωποι που ούτως ή άλλως βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. "Η ισχύς εν τη ενώσει"
    Σε κάποιο από τα τρία νησία πρέπει άμεσα να ιδρυθεί Γραφείο Ανταποκριτή ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση των βορειοσποραδίτων.
    Η ανεργία και στα τρία νησία καλπάζει.Την νεολαία την συντηρεί η οικογενειά τους.Παιδιά αγροτών,οικοδόμων,μικροεπαγγελματιών,ακόμη και συνταξιούχων.Σκεφτείτε το βάρος που πέφτει σε αυτές τις οικογένειες που δεν μπορούν να συντηρήσουν τους ευατούς τους,συντηρούν και τα παιδιά τους σε παραγωγική ηλικία.
    Για να πάν στο Βόλο δύο άτομα το λιγότερο που θα ξοδέψουν μέσα σε μία μέρα είναι 300 ευρώ.Δηλαδή μία σύνταξη ενός αγρότη που με αυτή πρέπει να βγάλει ολόκληρο μήνα.Τραγέλαφος η κατάσταση και από την άλλη οι εφοπλιστές μας λένε φέρτε κόσμο στα νησιά για να μειώσουμε τα εισητήρια.Δεν μας είπαν όμως πώς να τους φέρουμε.Με βάρκες,με τρεχαντήρια με κανό ή κολυμπώντας.
    'Οχι κύριοι μεγαλοκαρχαρίες,μειώστε πρώτα τα εισητήρια και έτσι θα ρθεί κόσμος και έτσι θα αυξήσετε τα κέρδη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εξυπηρέτηση να γίνεται μέσω ΚΕΠ γι αυτό δε λέγεται και Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών?. Να συντονιστούν μεταξύ τους οι υπηρεσίες, όχι να φορτωθούμε και άλλους Δημοσίους Υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε γίνει πρόταση πρός τον ΟΑΕΔ να ανανεώνονται οι κάρτες ανεργίας στο ΚΕΠ Σκοπέλου από τον Δήμο Σκοπέλου πρίν 1 χρόνο για τους παραπάνω λόγους και ο ΟΑΕΔ την απέρριψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημόσιοι Υπάλληλοι που σκέφτονται σα Δημόσιοι Υπάλληλοι. Οταν η ανεργία χτυπήσει και τη δική τους πόρτα (απολυθούν δηλαδή) τότε θα διαμαρτυρηθούν κι αυτοί. Υπομονή η στιγμή πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προταση να ξαναγίνει, ίσως τώρα την δουν με άλλο μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γράψαμε και σε άλλη ανάρτηση, το επαναλαμβάνουμε κι εδώ για να το διαβάσει ο κος Περιφερειάρχης.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που η διοίκηση του ΟΑΕΔ πληροφορείται το οικονομικό πρόβλημα της μετακίνησής μας στον Βόλο για να θεωρήσουμε την κάρτα ανεργίας μας. Απλά, είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται μέσα από το ιντερνέτ.

    Εμείς, οι άνεργοι, είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε ακριβά εισιτήρια τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε δουλειά και αυτό είναι το ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.

    Ένας υπάλληλος του ΟΑΕΔ θα μπορούσε να επισκέπτεται τα τρία νησιά κάθε τρεις μήνες για αυτόν τον σκοπό. Θα στοίχιζε πολύ φθηνότερα σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν μερικά χρόνια έπρεπε να πηγαίνουμε κάθε μήνα στον Βόλο, η γραφειοκρατία και η αλητεία των ιθυνόντων σε όλο της το μεγαλείο, κατά τα άλλα κράτος δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.