Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Βακράτσειο: Υποτροφίες γιοκ (προς το παρόν)

Σε ανακοίνωσή του (διαβάστε την ολόκληρη με κλικ εδώ) το Βακράτσειο Ίδρυμα Σκοπέλου εξηγεί γιατί αδυνατεί, επί του παρόντος, να καταβάλει τις υποτροφίες και μάλιστα σ' έναν αυξανόμενο αριθμό δικαιούχων.
Η  ανακοίνωση τελειώνει ως εξής: «Είναι τέλος σαφές και βέβαιο ότι οι δικαιούχοι των υποτροφιών θα λάβουν τα οφειλόμενα μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.»

3 σχόλια:

  1. Αυτό δεν μου αρέσει.
    Δεν μου αρέσει καθόλου.
    Η κακή διαχείριση των προηγούμενων τίναξε στον αέρα ακόμα και το Βακράτσειο. Ποιος ήταν ο πανέξυπνος «σύμβουλος» που τους συμβούλεψε να μετατρέψουν 380.000 ευρώ σε αμοιβαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα...
    Μακάρι να είναι έτσι και να λάβουν τα οφειλόμενα οι δικαιούχοι. Αλλά γνωρίζω ότι κανένα ίδρυμα δεν δίνει αναδρομικά...Πολύ φοβάμαι ότι τα παιδιά θα χάσουν τις υποτροφίες και είναι κρίμα..Γιατί η κα. Βακράτσα διέθεσε μέρος της περιουσίας της γι αυτό το σκοπό (υποτροφίες) και για κανέναν άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας κάποιος όλη την ανακοίνωση του Δ.Σ. θα καταλάβει ότι λείπουν 20.000€ για αμοιβή δικηγόρου. Αυτό το ποσό είναι αδιανόητο γιατί μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του είπε ότι φυσιολογική αμοιβή δικηγόρου για υποθέσεις διαθηκών είναι 7.500€. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι λείπουν 12.000€.
    Πίος δικηγόρος είναι αυτός που στέρησε από τα παιδιά τα λεφτά αυτά??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.