Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Εν πλω για Λιβύη το «Εξπρές Σαντορίνη»

Απέπλευσε, τελικά, από το λιμάνι του Βόλου το «Εξπρές Σαντορίνη» με προορισμό τη Λιβύη,  για επαναπατρισμό Ελλήνων υπηκόων.
Το «Εξπρες Πήγασος» που βρίσκεται στη Σούδα θα αντικαταστήσει το «Εξπρές Σαντορίνη» σύμφωνα με ναυτιλιακά blogs.
Παρόμοια ανάρτηση κλικ εδώ

5 σχόλια:

  1. Τα ξημερώματα έφυγε το Ελ. Βενιζέλος από τον Πειραιά για την Σούδα προκειμένου να μεταφέρει το πλήρωμα του Εξπρες Πήγασος, ώστε να ξεκινήσει δρομολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πηγασος λοιπον θα ερθει στα νησια μας, καλοταξιδο και μεγαλυτερο πλοιο, και αξιοπλοο οπως και το Σαντορινη, το σαντορινη εχει τετοιες πιστοποιησεις που ουτε το σκιαθος δεν εχει , γιαυτο και μπροει και κανει διεθνης πλοες, ειχε 2 ατυχης βλαβες, αλλα βλαβες παθαινουν ολα τα μηχανηματα, οσο καιρο ηταν εδω εξυπηρετησε την γραμμη ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ λοιπον... ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ 4-5 ΜΠΟΦΟΡΑΚΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΓΝΩΝΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΡΟ Η ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ ... ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το καλοκαίρι δεν το προλαβαίνουμε. Ο «Πήγασος», όπως έχει γραφεί και σε αυτό το blog, όταν μπει στη γραμμή Αγ. Κωωνσταντίνος - Σποράδες, θα πιάνει συνεχώς Αγνώντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΤΙΟΣ
    ΑΠΡΙΛΙΟΣ
    ΜΑΙΟΣ
    ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σημερινός πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, είναι αρμόδιο και την εκβάθυνση, ειναι υπηρεσιακός πια και ο νέος θα αργήσει να αναλάβει, συν τη γραφειοκρατία... Θυμηθείτε με. Διαβάστε και εδώ http://efimerida-sporades.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.