Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχής η 1η συνάντηση επαγγελματιών Σκιάθου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Επαγγελματιών Σκιάθου στο ξενοδοχείο La Piscine Palace. Παραβρέθηκαν 150 επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων, γεγονός που χαρακτηρίστηκε πρωτοφανές για το νησί του Παπαδιαμάντη.
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανάληψη του κόστους της τουριστικής προβολής του νησιού, από τους προμηθευτές των επιχειρήσεων, οι οποίοι θα διαθέτουν μέρος των εσόδων τους από τις πωλήσεις στους Σκιαθίτες επιχειρηματίες, για την τουριστική προβολή της Σκιάθου. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις...
με μεγάλη πολυεθνική εταιρία αναψυκτικών, η οποία θα χορηγήσει την προβολή του νησιού.
Ακόμη δημιουργείται 3D χάρτης του νησιού, όπου τα έσοδα από τις διαφημίσεις θα διατεθούν για την ακόμα καλύτερη προβολή της Σκιάθου.
Αποφασίστηκε επίσης ο ορισμός μελών συντονιστικής επιτροπής με σκοπό των συντονισμό των δράσεων, την υλοποίηση των αποφάσεων και την καταγραφή των προτάσεων.
Η επιτροπή αποτελείται από τον Σάκη Ζλατούδη, την Χρύσα Διολέττα, τον Γιώργο Λάζο, τον Δημήτρη Κολιάκο, τον Αργύρη Χαδούλη, τον Θοδωρή Τζούμα και τον Γιάννη Γιαννίτση.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Πλωμαρίτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας Αργύρης Κοπανάς και Φίλιππος Χήρας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου, Ζαφειρούλα Αναγνώστου, ο πρόεδρος των εστιατόρων Μαγνησίας Απ. Αθανασός και τοπικοι φορείς των Βορείων Σποράδων.
Τη προσπάθεια αυτή στήριξαν με διάφορους τρόπους, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σκιάθου Κ. Ζεμπέκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκιάθου Θ. Τζούμας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων Σκιάθου και Δημοτικός Σύμβουλος Σάκης Ζλατούδης.

1 σχόλιο:

  1. Στην Σκιαθο εχουν φτασει στο φεγγαρι... ενω εμεις στη Σκοπελο ακομα ειμαστε με τα τσαρουχια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.