Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Εκδήλωση για το μοναδικό δαμάσκηνο Σκοπέλου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου Κων. Σκούρας καλεί τους δαμασκηνοπαραγωγούς της Σκοπέλου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο σε ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στο Δημαρχείο Σκοπέλου την Τρίτη 17 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα με θέματα:
Η εφαρμογή του πρότυπου του αγροτουρισμού σε νησιώτικες περιοχές.
Σύγχρονες μέθοδοι μεταποίησης – τυποποίησης του δαμάσκηνου.
Αναγνώριση του σκοπελίτικου δαμάσκηνου ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)
Πηγές χρηματοδότησης για μεταποιητικές μονάδες οπωροκηπευτικών.
Στη εκδήλωση - ενημέρωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Πηλίου, την ΚΕΚΑΝΕΜ και η κα Ρίτα Σπανούλη, συνεργάτις του Δήμου Σκοπέλου.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Μετά τη συνάντηση, αναμένουμε ενημέρωση για τα θέματα που συζητήθηκαν, αλλα και για τη πορεια των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που αφορούν τις Σποράδες.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι πως καλό θα ήταν αν σας ενδιαφέρουν τα θέματα αυτά να είστε εκεί.....αλλά θα μου είτε πώς θα γκρινιάζετε μετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 13 Μαϊου παρακάλεσα για ενημέρωση επι του θέματος. Θα μπορούσε να γράψει κάποιος δυο λόγια για το τι συζητήθηκε καθώς δε μπορούσα να είμαι παρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.