Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κυριακή 20 Μαρτίου, πάμε Μηλιά!

ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9.30 π.μ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ
ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
• ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ
Οι κοινότητες του Δήμου Σκοπέλου καλούν τους κατοίκους του νησιού, όλων των ηλικιών, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, για να συμμετάσχουν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Μηλιάς.
Εν καιρώ, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα καθαρισμού και άλλων παραλιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Εθελοντισμού:
Παπαδαυίδ Μάχη
τηλ. 2424023198 - 6945929901
Χαννά Ελένη τηλ. 2424023133, 6977187988
Παπαχρήστου Ελισσάβετ τηλ. 2424033502
Δαλακιάρη Μαρία τηλ. 2424033689

12 σχόλια:

  1. μακαρι να ημουνα εκει να βοηθησω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Ο καθαρισμός της παραλίας και όχι μόνο είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό του νησιού! Εύχομαι όλοι μας να είμαστε καλά και να παραβρεθούμε σε αυτή την πολιτιστική κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα υπάρχουν μεταφορικά μέσα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν κι αν ναι μπορούμε να ενημερωθούμε για το πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θελω να βγαλω κακια, αλλα μια ειναι αυτη που διοργανωσε την προσπαθεια λογω φιλιας. Ετσι θα συνεχιζουν να γινονται αυτα, δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Εθελοντισμος ???? Οι εμμισθοι υπαλληλοι του Δημου δεν θαπρεπε να τα αναλαμβανουν αυτα??? Καλουμαστε εμεις οι αμμισθοι να το κανουμε ??? και μαλιστα μες το χειμωνα???? Μηπως ως το τελος Μαιου δεν θα ξαναχειμωνιασει και θα γεμισει η παραλια ξανα σκουπιδια ??? Και στην τελικη αν δεν πανε οι υπαλληλοι του Δημου, να γινει απ τους δυο ιδιοκτητες που εχουν εκει τα συμφεροντα τους.Δηλαδη αυτοι που εισπρατουν το καλοκαιρι απ τα ομπρελλοκαθισματα συν τα δωματια και αυτοι που εχουν το εστιατοριο.Πιτευω δεν υπερβαλλω που λεω τα πραγματα με το ονομα τους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΖΕΙ JCB ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...!!!!!!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑ ΠΑΠΑΔΑΒΗΔ ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να καθαριστούν και οι μικρές παραλίες όπου δεν μπορεί να πάει το JCB και να δρομολογηθεί από τώρα η ελεύθερη προσβασή τους με τον καθαρισμό των μονοπατιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο και συγχαρητηρια γι αυτη την κινηση και γενικοτερα για τον εθελοντισμο αλλα εχω μια απορια,οι υπαλληλοι του δημου στην καθαριοτητα(οχι ολοι ευτυχως) που τα προηγουμενα χρονια με την ανοχη καποιων εβρισκαν διαφορα "σημεια" και λουφαραν συστηματικα μεχρι να ερθει η ωρα να σχολασουν καθως επισης χρησιμοποιουσαν τα αυτοκινητα του δημου σαν να ηταν δικα τους,αυτοι θα λαβουν μερος στην προσπαθεια της καθαριοτητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι υπάλληλοι που δουλεύουν στην καθαριότητα κάνουν σκληρή και ανθυγεινή εργασία και δικαιούνται να κάνουν και ένα διάλειμμα, έστω και λίγη λούφα.Επειδή 4-5 άτομα που εργάζονται σε άλλους τομείς κάνουν συστηματική λούφα και εν ώρα εργασίας αντί να είναι στην υπηρεσία τους κάνουν δουλείές στα δωμάτιά τους ή κόβουν βόλτες στην παραλία η βγάζουν κανένα εξτρα μεροκάματο, δεν νομίζω ότι πρέπει να την πληρώσουν και οι υπάλληλοι της καθαριότητας για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεί σκουπίδια η παραλία Μηλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aγαπητή Δάφνη,
    πιστεύω να είναι ρητορική η ερωτησή σου...
    Στην ανάρτηση υπάρχουν τηλέφωνα για πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Εφημερίδα,

    Τώρα που κάνει καλές μέρες μπορείτε να πάτε να βγάλετε μια όμορφη φωτογραφία στη Περιβολιού για να δείτε τους τόνους σκουπιδιού. Και φαντάζομαι σε όλες τις βορεινες παραλίες.
    Πηγαίνοντας στη Περιβολιού κάντε και μια στάση στη Μηλιά και βγάλτε και εκεί μια φωτογραφία. Κατόπιν αν αναρτήσετε αυτές τις φωτογραφίες στο μπλόκ θα είναι ξεκάθαρο που υπάρχει παραγματική ανάγκη για καθαριότητα παραλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε επικοινωνία που είχαμε με την υπεύθυνη εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου κα Μ. Παπαδαυίδ, μας είπε ότι «η επιλογή της Μηλιάς είναι συμβολική, κάτι σαν γιορτή και ευκαιρία γνωριμίας. Θα ακολουθήσει ο καθαρισμός όλων των παραλιών του νησιού... Η παραλία της Μηλιάς μπορεί να μην έχει πολλά σκουπίδια, αλλά πίσω από την παραλία το πρόβλημα είναι μεγάλο...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.