Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις στη Σκόπελο για αρχαιοκαπηλία

Στη σύλληψη ενός 60χρονου και ενός 63χρονου προχώρησε χθες το απόγευμα το Υ/Χ Σκοπέλου για αρχαιοκαπηλία.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή του Αγνώντα οι δύο άντρες διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους 19 σπασμένα κομμάτια αρχαίων...
αμφορέων που είχαν ανασυρθεί από τον βυθό.
Διενεργείται προανάκριση από το Υ/Χ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται φαινόμενα αρχαιοκαπηλίας στη Σκόπελο. Το Υ/Χ ΣΚΟΠΕΛΟΥ όμως πέρα από τις αυξημένες υποχρεώσεις κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι πάντα παρόν στην καταπολέμηση κάθε παραβατικής δραστηριότητας.

2 σχόλια:

  1. και αναρωτιεμαι εγω.. με τετοιο πλουτο στη θαλασσα μας..

    γιατι δεν ανοιγουν τωρα σχολες καταδυτικες?

    σε πρωτη φαση να αναλαβουν δυτες να φωτογραφησουν το βυθο, να σημειωσουν τα σημεια ενδιαφεροντος, να φερουν στην επιφανεια τα πιο σημαντικα απο τα ευρηματα αγαλματα, αγγεια η οτι αλλο τα οποια και να τοποθετηθουν στο νεο μουσειο του νιρβανα οταν αυτο λειτουργησει?

    η ακομη και στο ασκληπειο σε καποια νεα αιθουσα?

    επειτα με τηνολοκληρωση της εργασιας αυτης να δοθουν και οι αδειες καταδυσης στα ναυαγια και αλλα σημεια του νησιου μας δημιουργωντας και νεες θεσεις εργασιες και δραστηριοτητες?

    επισης ο δημος σκοπελου δεν θα μπορουσε με ενα μικρο μπουλντοζακι απλα και ομορφα να ανοιξει μικρα μονοπατια σε ορεινες διαδρομες που θα καταληγουν προς τις παραλιες , αλλα και απο το βασικο οδικο δικτυο προς ολες τις παραλιες ως εναλλακτικο τροπο προσσεγισης μεσα απο μονοπατια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε εσύ καλά τα λές...αλλά ποιός σε ακούει...! Εδώ βρήκαμε και τον μπελά μας από συμπολίτες μας που καλέσαμε τις αρχές να τους συλλάβουν, με την δικαιολογία..."..έλα μωρέ..υπάρχουν χιλιάδες τέτοια κομμάτια..."...!!!
    Άκουσων άκουσων......!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.