Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Οι εκλογές αναβάλλονται λόγω έλλειψης υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο!

Σε μια περίοδο με οξυμένα προβλήματα μέσα και έξω από τα σχολεία, με τους μαθητές να μην έχουν ακόμη βιβλία και τα μαθήματα ουσιαστικά να μην έχουν ξεκινήσει, θα περίμενε κάποιος στις εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου, που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα, η συμμετοχή των γονέων να ήταν μαζική και να υπήρχαν πολλές υποψηφιότητες για το Δ.Σ. έτσι ώστε όσοι γονείς μπορούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την καλυτέρευση των συνθηκών στα σχολεία μας.
Αντί για όλα αυτά, οι εκλογές αναβάλλονται λόγω έλλειψης υποψηφίων. Η εφορευτική επιτροπή, κάνοντας μια ύστατη...
προσπάθεια για να βρεθούν υποψήφιοι, μεταθέτει τις προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές, για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής όσοι από τους γονείς και κηδεμόνες θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μπορούν μέχρι την Πέμπτη 13/10/2011 να απευθυνθούν στις κυρίες:
Γκάσιου Μαντώ τηλ: 6947378168
Καλογερομήτρου Ράνια τηλ. 24240 – 24274
Χαραλαμπίδου Πόπη τηλ: 24240 - 23172 και 6980585343

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.