Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα αύριο στο cinekid για τα επεισόδια «ο Buck και ο Tommy στη Σκόπελο»

Στο διεθνές φεστιβάλ cinekid που θα πραγματοποιηθεί από 18 μέχρι 21 Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ θα παιχθούν για πρώτη φορά τα 8 επεισόδια της σειράς Buck & Tommy που γυρίστηκαν στη Σκόπελο το περασμένο καλοκαίρι.
Κάθε χρόνο το φεστιβάλ Cinekid καλωσορίζει πάνω από 50000 μικρούς επισκέπτες με τους γονείς τους καθώς επίσης και πάνω από 500 διεθνείς παραγωγές που έχουν να κάνουν με εκπομπές φτιαγμένες για παιδιά. Στο φεστιβάλ παίρνουν μέρος καινοτόμες και προσεκτικά επιλεγμένες σειρές ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά προγράμματα.
Οι «The Media Brothers» είναι οι παραγωγοί της σειράς που κάνει τον γύρο του κόσμου και διάλεξαν από την Μεσόγειο το Νησί της Σκοπέλου όπου και επισκέφτηκαν με τους δύο μικρούς πρωταγωνιστές το καλοκαίρι που μας πέρασε κάνοντας 8 επεισόδια.
Τα δύο παιδιά έμαθαν να κάνουν ελεύθερη κατάδυση, ανακάλυψαν τις φώκιες monachus monachus, διδάχτηκαν ιστιοπλοΐα μαζί με τα παιδιά του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ., επισκέφθηκαν το θαλάσσιο πάρκο, είδαν πως τρυγούν το μέλι, άρμεξαν...
κατσίκες Σκοπέλου, παρασκεύασαν τραχανά, έμαθαν να πλάθουν αγγεία και διδάχτηκαν πώς να προστατεύουν το δάσος του πιο πρασίνου νησιού της Μεσογείου με τη βοήθεια των ανδρών του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σκοπέλου.
Η παραμονή τους στο νησί ήταν μια φανταστική εμπειρία και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που τους δίδαξαν τον πολιτισμό και την παράδοση του νησιού.
«Η παραμονή μας στη Σκόπελο ήταν αρκετά διασκεδαστική, είναι ένα ένα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές εικόνες. Οι περιπέτειες ήταν συναρπαστικές. Ειδικά το υποβρύχιο ταξίδι με τον Θανάση Φαδάκη τον ελεύθερο δύτη. Μας άρεσε το γεγονός ότι μπορέσαμε να είμαστε μέρος της ομάδας του και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του βυθού σαν να ήμασταν πραγματικά δελφίνια. Για εμάς είναι άγνωστο αυτό το άθλημα στην Ολλανδία, κάποια στιγμή ακούσαμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να καταδυθούμε σαν τα δελφίνια και τις φώκιες μόνο κρατώντας την αναπνοή μας, πραγματικά απίστευτο. Ακόμα μου άρεσαν και οι Πυροσβέστες «σκληροί άνδρες». Εύχομαι περαστικά στον Θανάση Λιντέρη και γρήγορα να είναι πάλι πίσω στα καθήκοντά του. Θα ΄θέλα να ξαναέρθουμε στο Νησί γιατί αφήσαμε πολλά πίσω για να τελειώσουμε ακόμα.
Φιλάκια Buck (7 ετών).
«Είχε πλάκα στη Σκόπελο. Δεν είχα ξανά αρμέξει γίδα στη ζωή μου και όταν το έκανα άρχισε η βροχή και ξαφνικά ένας κεραυνός έπεσε πιο δίπλα απίστευτο και τρόμαξαν οι γίδες και έτρεχαν στο βουνό...
Ακόμη να παίρνουμε το μέλι από τις μέλισσες είχε πλάκα, όπως και η βόλτα με τα γαϊδουράκια στη Γλώσσα. Κάναμε τόσες βουτιές σε αυτή την γαλάζια θάλασσα. Όλα ήταν υπέροχα.
Φιλάκια Tommy (5 ετών).»
Στις 31 Οκτώβριου τα 8 επεισόδια «ο Buck & Tommy στην Σκόπελο» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στην ολλανδική τηλεόραση πρωί και απόγευμα στο κανάλι KRO.

5 σχόλια:

  1. Πώς μπορούμε να δούμε βίντεο ακόμα και ας μην καταλαβαίνουμε λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 17 Οκτωβρίου 2011 3:02 μ.μ.
    Να περιμένεις υπάρχουν και τα πνευματικά δικαιώματα. Και αν και δεν καταλαβαίνεις λέξη δεν είναι και απαραίτητο παιδική εκπομπή είναι . Εκτός και αν είσαι .............. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΙΚΕ ,,Ο BUCK KAI O TOMMY ,, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΤΑ ΣΑΠΕΡΑ Ν ΙΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ Η ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.... ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

    Υ.Γ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ,,ΚΡΟ,,

    http://www.miratv.com.ar/ingles/paises/netherland/krokindertijd.html

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαιρομαι πολυ γι αυτα που διαβαζω
    και μπραβο στον θαναση που το διοργάνωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικά καλοπροαίρετα σχόλια.

    O buck και ο tommy έπρεπε να φοράν σωσίβια στη βάρκα όσο ήταν εν πλω. Οι 2 δύο δύτες να φέρουν σημαδούρα ως ορίζει η αλιευτική νομοθεσία και το ροφάκι να μην χτυπηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.