Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Είναι ασφαλής η παιδική χαρά Σκοπέλου;

Eπιστολή στην εφημερίδα έστειλε μητέρα, με την οποία ρωτά αν υπάρχει πιστοποίηση Ε.Λ.Ο.Τ. στις παιδικές χαρές της Σκοπέλου. Η κυρία στην επιστολή της γράφει:

«Aγαπητή εφημερίδα,
στις 10 Απριλίου του 2010 ο κ. Φαδάκης Αθανάσιος σας είχε στείλει άρθρο (κλικ), το οποίο εσείς δημοσιεύσατε, με τίτλο “Yπάρχει πιστοποίηση Ε.Λ.Ο.Τ. στις παιδικές χαρές του Δήμου μας;” το οποίο τελείωνε ως εξής: “...Και η ερώτηση μου είναι σύμφωνα με όλα αυτά τηρούνται οι κανονισμοί Ασφαλείας για τις παιδικές χαρές, στο Νησί μας υπάρχει πιστοποίηση κατά Ε.Λ.Ο.Τ. στις παιδικές χαρές του Δήμου μας;
ΦΑΔΑΚΗΣ Δ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΤΥΧ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Δ.Ε.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”
Δεκαοκτώ μήνες μετά και ενώ ο κ. Φαδάκης είναι...
δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, θέλω να του κάνω και εγώ μια ερώτηση: Σήμερα υπάρχει πιστοποίηση Ε.Λ.Ο.Τ. στις παιδικές χαρές του Δήμου μας;”
Η ερώτησή μου απευθύνεται και στην εφημερίδα σας.
Μία μητέρα»
Άμεση και χωρίς «μασημένα λόγια» ήταν η απάντηση του κ. Φαδάκη όταν τον ενημερώσαμε για το θέμα, ο οποίος μας είπε:
«Σωστά, οι παιδικές χαρές πρέπει να κλείσουν μέχρι να γίνει αυτό που προβλέπεται. Η κυρία έχει απολυτό δίκιο. Έχω δώσει πολλές μάχες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συγκρουστώ με τους πάντες και τα πάντα. Να πείτε στην κυρία, αλλά και σε όποιον γονέα ενδιαφέρεται, να έρθουν να με βρουν να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν γονείς για να αλλάξουμε αυτά που εμείς χτίσαμε στραβά σε αυτόν τον τόπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.