Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αποχωρούμε για να προλάβουμε το πλοίο!

Το ακούσαμε και αυτό... «Αποχωρούμε για να προλάβουμε το πλοίο!» είπε ο αρχηγός των Μυρμιδόνων στο διαιτητή του αγώνα Σκόπελος-Μυρμιδόνες στο 83' και ενώ το σκορ ήταν 2-2. Μέχρι εκείνη την στιγμή ή ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για να «τελειώσει» το παιγνίδι έχοντας δύο δοκάρια και πολλά τετ-α-τετ των επιθετικών της με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που σπαταλήθηκαν άδικα. Έτσι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και στο 82' ευτύχησε να ισοφαρίσει σε 2-2.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το γκολ της νίκης δεν θα αργήσει στο 83΄οι...
Μυρμιδόνες εγκαταλείπουν τον αγώνα για να πάνε στο λιμάνι...
Όπως αναφέρει ο διαιτητής κ. Σκουλάς στο φύλλο αγώνα «στο 83' και ενώ στο παιχνίδι παίκτης της ομάδας ΣΚΟΠΕΛΟΣ ήταν έτοιμος να εκτελέσει από του τέρματος λάκτισμα η ομάδα ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησα από τον αρχηγό να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μου δήλωσε ότι δεν προλαβαίνουν το πλοίο για επιστροφή.
Η ομάδα αποχώρησε με εντολή την επιτροπής πρωταθλήματος, λόγω δρομολογίου και ενώ το σκορ ήταν 2-2.»
Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας άρχισε 1.40 μ.μ. αντί για 1.15 μ.μ. επειδή η ομάδα των Μυρμιδόνων έφθασε στο γήπεδο 1.30 μ.μ. Οι διαιτητές που ήρθαν με το ίδιο πλοίο από τον Βόλο ήταν στο γήπεδο 12.50 μ.μ.!
Ο Α.Ο. Σκοπέλου έπαιξε με τους Ταλαδιανό Γ., Γαρουφαλή Β., Χριστίνη Λ., Καραγιώργο Τ., Καριοφύλλη Δ., Χρυσοφό Στ., Χρυσοφό Π., Γκουμλα Στ., Χυσάι Ερζ., Κερμελή Π., Προκοπίου Πρ., και αναπληρωματικούς τους Παναγιώτου Π., Χριστίδη Δ., Αναστασίου Αν., Τριανταφύλλου Αλ., Κοχύλη Δ.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΙΟΖΛΙΚΙΑ..... ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΜΠΟΥΛΙΑΖΟΥΜΙ ΑΠ ΑΦΤΑ ΑΠ ΑΚΟΥΟΥ ΚΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα..το παιχνίδι το πήραμε στα χαρτιά ή τελείωσε 2-2 ??? Γιατί από χτες έχουν ακουστεί πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγνωστες οι βουλές της επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.