Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Να τους διώξουμε πριν μας χρεοκοπήσουν...

Το “εμείς ή αυτοί” θα πρέπει να είναι
το σύνθημα που θα μας ενώνει
Δήλωση του Κώστα Πουλάκη
Σε δήλωσή του ενόψει της 48ωρης γενικής απεργίας στις 19 και 20 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» και περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Πουλάκης, ανέφερε τα εξής:
«Η κυβέρνηση χωρίς να έχει τη στοιχειώδη δημοκρατική νομιμοποίηση συνεχίζει και με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου να υπηρετεί τις εντολές της τρόικα και να οδηγεί σε χρεοκοπία χιλιάδες οικογένειες. Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι επικίνδυνη, γιατί...
καταστρέφει την οικονομία και την κοινωνία.
Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε πορεία, γεγονός που απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας στη γενική απεργία το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου κα τη μαζική συμμετοχή μας στις διαδηλώσεις. Εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι απειλούνται με αφανισμό. Οι δημόσιοι υπάλληλοι βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται δραματικά και για πρώτη φορά να απειλείται η δουλειά τους, ενώ με τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα έχουν μετατραπεί σε ημι-άνεργους. Οι δε καθημερινές νέες έκτακτες εισφορές, που ξεδιάντροπα ανακοινώνει η κυβέρνηση, μηδενίζουν στην πράξη τα εισοδήματα των εργαζομένων.
Η αγανάκτηση που φουντώνει θα πρέπει να πλημμυρίσει τους δρόμους και τις πλατείες με μαζικές ενωτικές κινητοποιήσεις, γιατί σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, δεν πρέπει να είναι κανείς μόνος του στην κρίση.
Χρέος όλων μας είναι η άμεση ανατροπή της κυβέρνησης με την υποτακτική πολιτική της στην τρόικα. Ανατροπή που θα έρθει από τους αγώνες όλων μας και όχι από τους φοβισμένους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που απλά επιδίδονται σε «επαναστατική γυμναστική» στα τηλεοπτικά «παράθυρα» πριν την εκάστοτε ψηφοφορία, για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.
Μπροστά στον κλιμακούμενο κυβερνητικό εκβιασμό, η 48ωρη γενική απεργία αποκτά άμεσο πολιτικό στόχο : Να ανατραπεί η απονομιμοποιημένη και μετέωρη κυβέρνηση.
Το “εμείς ή αυτοί” θα πρέπει να είναι το σύνθημα που θα μας ενώνει.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.