Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Την πήραμε τη δόση μας...

  του ΚΥΡ
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, στέλεχος της Ε.Ε., ανακοίνωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καθώς και το Δ.Ν.Τ. ενέκριναν την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup.
Τα 8 δισ. ευρώ είναι η έκτη δόση του συνολικού ποσού των 110 δις. Ευρώ που θα λάβει η Ελλάδα και αναμένεται να εκταμιευθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους ξεχαρμανιάσαμε !!!
    Πόσες δόσεις μας μένουν ακόμα ως το θάνατό μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πειραμα συνεχιζεται, πληρης απαλωτριωση των εθνικων κυριαρχων δικαιωματων,πληρης καταργηση εργασιακων και κοινωνικων δικαιοματων,αν αυτο που συντελειται στην ελλαδα με το προσχημα του χρεους και του ελειματος τοτε θα διδασκεται στα νεοταξικα πανεπιστημιατους, και ξερετε τι θα λεει το μαθημα?Οτι στην αυγη του νεου κοσμου της νεας ταξης πραγματων επρεπε οι νεοταξικοι να ξεκινησουν απο καπου την νεα παγκοσμια διακυβερνησητους και αυτο το μερος λεγοταν ΕΛΛΑΔΑ και θα εξηγουν ολες τις λεπτομερειες του πειραματος για υποτιθεμενο χρεος-ελειμα κ.τ.λ . Υ.Γ Λεω υποτιθεμενο χρεος και ελειμα διοτι αν δειτε το ελειμα της Ιαπωνιας και το δημοσιο χρεος τοτε θα καταλαβετε πληρως το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.