Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ληγμένοι από το 2008 οι πυροσβεστήρες στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου

Οι πυροσβεστήρες του μεγαλύτερου σχολείου στη Σκόπελο, που υποδέχεται κάθε ημέρα 250 μαθητές, έχουν λήξει από το 2008!
Το άξιο απορίας είναι ότι τόσα χρόνια που πέρασαν κανένας γονέας δεν είχε αντιληφθεί τίποτα!.. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πείτε, αλλά οι απορίες παραμένουν.
Άλλα θέματα που θίγουν γονείς των μαθητών είναι η ελλιπής καθαριότητα, η λειτουργία του κυλικείου και το παρκάρισμα των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Αύριο που συνεδριάζει η σχολική επιτροπή πιστεύω να δοθούν απαντήσεις – λύσεις στα παραπάνω.

10 σχόλια:

  1. ΜΩΡΕ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ ΒΡΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

    Υ.Γ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννης Δημ Τζωρτζης24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:49 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς, λες και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του ενός κράτους με το άλλο. Άλλο Λωζάνη και άλλο Κοζάνη...

      Διαγραφή
  3. Αγαπητό blog
    γνωρίζετε ότι την προηγούμενη αναγόμωση, που έγινε στους πυροσβεστήρες του δημοτικού σχολείου, δεν την έχει πληρώσει η σχολική επιτροπή; Την χρωστάνε ακόμα!
    Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για τους πυροσβεστήρες του σχολείου των παιδιών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε ο υδραυλικός στο εραστή της γυναίκας του όταν τους έπιασε την επ'αυτοφόρω ..
    Να σε αρχίσω στις μπουνιές, στις κλοτσιές ή στις βρυσιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:31 π.μ.
    Γνωρίζω και κάτι άλλο. Ότι με την παλιά διευθύντρια δεν τολμούσατε να αναπνεύσετε. Εφέτος, με την νέα διευθύντρια, ανακαλύψατε προβλήματα και ότι οι πυροσβεστήρες έχουν λήξει από το 2008!
    Τυχαίο, δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά τον πράσινο φράχτη δεν τον έβαλαν για να παρκάρουν οι δάσκαλοι, αλλά για να παίζουν τένις τα παιδάκια μην επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισών.

    Υ.Γ Πάντα πάρκαραν στο χώρου του σχολείου οι δάσκαλοι αλλά και άλλοι δεν συμβαίνει μόνο φέτος αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΑΛΛΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΥΤΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υφίσταται θέμα μόνο ύπαξης πυροσβεστήρων, αλλά και θέμα γνώσεων όσο αφορά την χρήση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.