Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Γιατί επιλέξαμε τον Δήμο...

Πορεία προς το δημαρχείο Σκοπέλου και παράδοση ψηφίσματος προς τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή πρότεινε ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Σπύρος Πατσής ο οποίος απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες είπε:
«Δεν είναι καθόλου τυχαίο που επιλέξαμε τον Δήμο για την παράδοση του ψηφίσματος. Επιβεβαιώνεται πλήρως η εκτίμηση ότι η αποδοχή του αντιδραστικού νόμου “Καλλικράτης”, όπου υπάρχουν συναινετικές δημοτικές πλειοψηφίες, αποτελεί βασικό εργαλείο για την προώθηση και εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής...»

6 σχόλια:

  1. Μεγαλη συγκεντρωση σημερα.Αν δινατε τον λογο και σε ανθρωπους περαν του κομματος ολα θα ηταν πιο πειστικα και πιο καλα απο την στιγμη που στην επιτροπη συμμετεχουν ατομα ολων των παραταξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Πάλι το κόμμα σας πείραξε, έλεος, ξυπνήστε πια΄!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστε κυριε 7.52 δεν ειχαν το λογο οι του κοματος μονο ειχε-ειχαν και περαν του κοματος, τους ειδατε τον ακουσατε-ακουσαμε φωνη λαου πρωτογνωρω για τα δεδομενα της Σκοπελου,τωρα αν καποιους τους τρομαξε η φωνη-φωνες των ελληνων πατριωτων τοτε ας αναλογισθουν τι πρεσβευουν και ποιους εκπρωσωπουν.Βεβεα αν το κομα των συγκεκρμενων που ενοειτε φωναζει για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τοτε αυτοι οι συγκεκριμενοι φωναζουν οτι φωναζουν οι σε 82 ανα τον κοσμο χωρες και οι πολιτες αυτης,πιστευω να καταλαβατε τιλεω στο σχολιομου,καλυνυχτασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αυτοκριτική φαίνεται πως είναι άγνωστη λέξη για τους εν Σκοπέλω ΚΚΕ. Κατηγορούν όπου βρέθουν, ακόμα και στα δημοτικά συμβούλια, την δημοτική πλειοψηφία ότι είναι «εργαλείο για την προώθηση και εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής...»
    Όταν οι κ.κ. Σκούρας και Μιχελής ήταν πρωτοκλασάτα στελέχη της δημοτικής παράταξης που υποστήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές του 2006 τότε δεν ήταν εργαλεία αντιλαϊκών πολιτικών;
    Ξέρω τι θα μας πουν: «Όποιος φεύγει από το μαντρί...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έβγαινε ο Μανώλης Δήμαρχος θα μείωνε τα δημοτικά τέλη θα έκανε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ενώ έχουν παγώσει από τον ΑΣΕΠ) και θα περίμενε τα λεφτά της Κεντρικής Διοίκησης για να κινηθεί ο Δήμος.Όλοι αυτοί τόσα χρόνια που χρωστάνε στο Δήμο να συνεχίζουν να χρωστάνε γιατί "δεν έχουν" και για να μην κατηγορηθεί ο Δήμος για αντιλαική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AN ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΩΤΗΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ Η Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΩΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΖΕΙΤΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.