Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

2012: Έτος εορτών για την νήσο Σκόπελο

Εκδηλώσεις επετειακού χαρακτήρα, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου και άλλους φορείς, με αφορμή την συμπλήρωση 1650 ετών από το μαρτύριο του Αγίου Ρηγίνου (362 μ.Χ.), 400 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκοπέλου (1612 μ.Χ.) και 300 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μονής Ευαγγελιστρίας Σκοπελου (1712 μ.Χ.) από τον λόγιο Καισάριο Δαπόντε, οι οποίες θα περιλαμβάνουν λατρευτικές ευκαιρίες, διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίου και άλλες εκδηλώσεις προβολής και ανάδειξης του εκκλησιαστικού και πνευματικού πολιτισμού της Σκοπέλου καθ' όλην την διάρκεια του 2012.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ Ι.Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΕΔΩ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ Ι.Μ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Διαβάστε την επόμενη ακριβώς είδηση του μπλογκ. Στην Αλόνησσο κοιτούν στο μέλλον και μεις εδώ στο παρελθόν. Αγαπητοί υπεύθυνοι, καλώς ήλθατε στο 2012. Αφήστε τους ποδηλατικούς γύρους και τα τριτοκοσμικά της εκκλησίας, αφήστε τις Βουλγαρίες και Ρουμανίες και κοιτάξτε λίγο πιο δυτικά. Θα μας περάσει και η Αλόνησσος. Εμείς εδώ κάνουμε κουπόνια προσφορών στις ΠΑΕ. Απίστευτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Ολα χρειάζονται. Χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον. Τριτοκοσμική, δεν έχουν χαρακτηρίσει την εκκλησία μας, ούτε οι μωαμεθανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.