Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αρειανοί στο νησί της Σκοπέλου!

Ειδική προσφορά σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου
Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου και τους επιχειρηματίες του νησιού προσφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, 3.000 ειδικές εκπτωτικές κάρτες «Πάμε Σκόπελο 2012» για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης περιόδου.
Η κάρτα εξασφαλίζει στους επισκέπτες σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες του νησιού, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα, & Μηχανάκια, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και τροφίμων.
Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας θα μπορούν, αν επιθυμούν να προμηθεύονται την εκπτωτική κάρτα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη θύρα 2 (με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς)
Σημειώνουμε ότι είναι απαραίτητο, κάθε κάτοχος διαρκείας να ενημερώνει ότι διαθέτει την εκπτωτική κάρτα κατά την κράτηση καταλύματος στο νησί.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.skopelos.gr/.

2 σχόλια:

  1. Ωραίο τίτλο έβαλες Γιώργο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μικρός κοίταζα τον ουρανό και περίμενα τους Αρειανούς να μας σώσουν...
    Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.