Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Καθεστώς το «έναντι» στη ΔΗΚΕ Σκοπέλου

Επιστολή των εργαζομένων στη ΔΗ.Κ.Ε. Σκοπέλου, η οποία κοινοποιήθηκε στο Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων, διαβάστηκε και συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
Οι εργαζόμενοι, που έχει καταντήσει να είναι καθεστώς η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση, δηλώνουν αποφασισμένοι να ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους, ενώ ζήτησαν δια του εκπροσώπου τους κ. Γ. Γούλα, την δέσμευση του δημοτικού συμβουλίου για πλήρη εξόφλησή τους μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Απαντώντας ο δήμαρχος Γιώργος Μιχελής είπε ότι θα γίνει προσπάθεια να καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων τις προσεχείς ημέρες, ενώ ελπίζει τον Ιούλιο να λυθεί το πρόβλημα.

Η επιστολή των εργαζομένων

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στο ανώτερο πολιτικό όργανο του Δήμου μας, διότι πιστεύουμε ότι είναι το τελευταίο καταφύγιο της ελπίδας μας για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας! Αυτό το διάστημα, εμείς οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. που υπογράφουμε αυτήν την...
αναφορά συμπληρώνουμε έξι μήνες απλήρωτοι, σε μια περίοδο που οι οικογένειές μας περνούν δραματικές στιγμές λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία μας έχουν οδηγήσει συγκεκριμένες αντιλαϊκές πολιτικές (χαράτσια, φορολογική επιδρομή, ανεργία).
- Επειδή πεποίθησή μας είναι ότι από τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ακούσουμε πάλι ευχολόγια ή και την επανάληψη δηλώσεων αδυναμίας εξόφλησης των δεδουλευμένων μας,
- Επειδή θέλουμε επιτέλους να υπάρξει μια ουσιαστική δέσμευση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από τη Δημοτική Αρχή ενώπιον όλου του Σκοπελίτικου λαού
- Επειδή είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας,
Σας καλούμε όπως εισάγετε την παρούσα αναφορά μας προς συζήτηση ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012.»
Η παρούσα κοινοποιείται και στον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου προς ενημέρωση και ουσιαστική τοποθέτηση για την επίλυση των προβλημάτων μας
(Aκολουθούν οι υπογραφές εργαζομένων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.