Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αγνοείται η «Αλκυόνη»...

Ενημέρωση για τα δρομολόγια της «Αλκυόνης» της NEL lines, που θα έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βόλος – Σποράδες από 28 (πρώτο !) Ιουνίου ζήτησε από τον δήμαρχο Σκοπέλου ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης.
Απαντώντας ο Δήμαρχος είπε ότι δεν έχει καμμία πληροφόρηση και μάλλον, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο αφού το δρομολόγιο δεν υπάρχει στο site της εταιρίας, το πλοίο θα μπει στη γραμμή 14 Ιουλίου. (δεύτερο !)
Πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν κρατήσεις ικανές για να γίνει το δρομολόγιο και ότι το πλοίο δεν έχει μπει ακόμα στη δεξαμενή για επιθεώρηση λόγω ασυμφωνίας...(τρίτο !)
Ο τίτλος της ανάρτησης, για τους παλιότερους, θα μπορούσε να ήταν «χάσαμε την Αλκυόνη, στοπ»

7 σχόλια:

  1. Η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει πλήγμα για τη Σκόπελο και τη Σκιάθο αφού περιμέναμε φίλους Θεσσαλονικείς που θα έδιναν πνοή στα νησιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΥΕΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιμένετε, ότι γουστάρουν κάνουν πάνω στις πλάτες μας, με πρώτη και καλύτερη τη Hellenic....ας μην έρθει και καθούλου. Αν είναι να ρθει 1 μήνα για να πάρει τα φράγκα...ούτε για πλάκα να πατήσει..!!! 'Οσο για το ΥΕΝ...αν ήταν καμιά φρεγάτα, ίσως είχαμε νέα της...¨-)

      Διαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κυριος Ραμαντάνης ζητησε ενημερωση απο τον δήμαρχο και δεν σηκωσε το τηλεφωνο να ζητησει να μαθει τι συμβαινει κατευθειαν απο την ιδια τη NEL.
    Τις κουμπαρες παιζει ο κυριος Ραμαντάνης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ένας είναι ο δρόμος ας παραδειγματιστούμε από την Λήμνο
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=NMVBudLvxog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι, εφόσον δεν είστε σε θέση να φέρετε τα σκάφη σας στις ημερομηνίες που υποβάλετε τις αιτήσεις σας , να μην πατήσετε το πόδι σας στα νησιά! Δεν είστε έξυπνοι να έρχεστε να αρπάζετε την μπουκιά απ΄ το στόμα , απ΄ την ήδη υπάρχουσα εταιρεία που δρομολογεί - με τον όποιο σωστό ή λάθος τρόπο - τα δικά της πλοία ολόχρονα! Δείξτε λίγο σεβασμό στον κόσμο , βοηθήστε έμπρακτα τις Β. Σποράδες και ο κόσμος , τότε θα μπορέσει να βοηθήσει κι εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανακοινώστε πια μία ημερομηνία και θα δείτε πώς θα γεμίσει το πλοίο από τη Θεσσαλονίκη!!! Εμείς πχ θέλουμε από αρχές Ιουλίου να πάμε Σκιαθο από Θεσσαλονίκη, και πάμε από αναβολή σε αναβολή... Μέχρι που σήμερα αποφασίσαμε να αλλάξουμε προορισμό... Τί καταλάβατε με αυτές τις αλλαγές των ημερωμηνιών από σήμερα σε αύριο από αύριο σε μεθαύριο... και αυτοί που θέλαμε να πάμε στις Σποράδες από Θεσσαλονίκη φέτος.... τώρα δεν θα πάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.