Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έκθεση της Steph Bolt στο Mercurius

Το Mercurius Bar Gallery φιλοξενεί από το Σάββατο 14 Ιουλίου και για μία εβδομάδα την έκθεση τέχνης της Steph Bolt με τίτλο "Relief prints on paper".
H Steph Bolt είναι εικαστικός από την Αυστραλία που ζει και εργάζεται κοντά στην Mελβούρνη. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου RMIT της Μελβούρνης.
Το συγκεκριμένο έργο της καλλιτέχνιδος βασίζεται σε...
φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο όμορφο νησί της Σκοπέλου. Το πολιτιστικό και συναισθηματικό περιεχόμενο των εκθεμάτων κάνει αναφορά σε αλληλεπιδράσεις και σχέσεις ανθρώπων χωρίς να αποκαλύπτει πλήρως την ταυτότητά τους στον θεατή.
Η φωτογραφία, το ταξίδι και το χρώμα είναι οι εμμονές της και τα ουσιαστικά στοιχεία της τεχνικής της. Καταγράφει μέσω της φωτογραφίας την καθημερινή ζωή για να δημιουργήσει έργο, το οποίο ενσωματώνει ταυτόχρονα τα μέσα της εκτύπωσης και της γλυπτικής. Ενδιαφέρεται για τους κοινούς ανθρώπους στο τοπικό περιβάλλον τους εστιάζοντας στις εμπειρίες της καθημερινής ζωής.
Κάνοντας χρήση της φωτογραφίας, των σύγχρονων και παραδοσιακών μεθόδων εκτύπωσης, του χαρτιού, του χρώματος, του μελανιού, του ξύλου, της κόλλας παράγει έργο το οποίο διερευνά την παγκόσμια ανθρώπινη χειρονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.