Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στη Σκόπελο οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι

Με απόλυτη επιτυχία ήρθε σε πέρας η αποστολή της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου, αυτή της φιλοξενίας εφτά Ολλανδών δημοσιογράφων και εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών γραφείων στο τριήμερο 28-30/06/2012, τα ονόματα και οι ιδιότητες των οποίων παραθέτονται παρακάτω.
Η διαμονή και η σίτιση των καλεσμένων έγινε αποκλειστικά με χορηγίες των αναφερόμενων επιχειρήσεων και οι εκδρομές με το όχημα και την ξενάγηση του Γιώργου Δρόσου & του Madro Travel.
Οι Ολλανδοί επισκέπτες μας έμειναν...
απολύτως ευχαριστημένοι από αυτά που το νησί μας τους έδειξε και προσέφερε και μετά την επίσκεψή τους και στην Αλόννησο θα επιστρέψουν στη χώρα τους. Τα χαμόγελα πολλά και το ενδιαφέρον μεγάλο για έναν προορισμό που σίγουρα θα αρέσει στο Ολλανδικό κοινό. Τα δημοσιεύματα στα Ολλανδικά μέσα θα είναι θετικά και πολλά.
Πρόγραμμα
28/06 - Άφιξη στη Σκόπελο - Βόλτα στο χωριό - Φαγητό ΡΟΔΙ
29/06 - Εκδρομή Mamma Mia - Παραλίες-Φαγητό ΑΓΝΑΝΤΙ & ΗΛΙΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ - Νύχτα του Νησιού
30/06-Μοναστήρια - Φαγητό ΚΥΜΑΤΑ - Αναχώρηση
Συμμετέχοντες
·         Ilona stam (jiba –tour operator)
·         Amelie Dufour (fair de vivre-magazine)
·         Maria L. Koster – Roebersen (publisher)
·         Jan Willem Veenhof (travelwriter)
·         Pauline Egge (travel and lifestyle journalist)
·         Guido Pijper (photographer)
·         Chantal Ariens (photographer)
Διαμονή-Ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑ
Φαγητά- Εστιατόρια ΡΟΔΙ/ΑΓΝΑΝΤΙ/ΤΑΒΕΡΝΑ ΗΛΙΑΣ/ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ
Με τη συμβολή του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου.

19 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που η νοοτροπία έχει αρχίσει να αλλάζει, για το καλό όλων μας. Γιατί αν δε δώσεις, δεν παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ακριβώς τους πήγαν για νυχτερινή ξενάγηση; Παρακαλώ πολύ πείτε μου! Γιατί μάλλον πήγαν κατευθυνόμενοι!!!! Δεν τους είδαμε πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι χορηγοί; Ρωτήθηκαν όλα τα καταστήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας,
    Είμαι ο Γιάννης Αστεριάδης από το Μερκούριο. Διαβάζω ότι στο πρόγραμμα των Ολλανδών δημοσιογράφων που φιλοξένησε το Madro Travel, στις 29/6 υπήρχε περιήγηση στη νυχτερινή Σκόπελο. Με ποια κριτήρια και σε ποια μαγαζιά τους πήγατε; Εγώ δεν τους είδα στο μαγαζί μου. Άρα τους κατευθύνετε επιλεκτικά. Μήπως παίζει και προμήθεια; Αν όχι ποιοι είναι οι λόγοι; Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και από εμένα,
      Είμαι ο Βαγγέλης ο Δρόσος από το Madro.
      Το σχόλιο μου προκαλεί θλίψη και απογοήτευση, τεράστια..
      Νομίζω πως δεν διαβάζεις σωστά διότι η φιλοξενία δεν έγινε από το Madro, ούτε καν η προσκληση, ουτε καν το πρόγραμμα. Σε συντονισμό με την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης(αν γνωρίζεις την ύπαρξή της) αναλάβαμε ένα κομμάτι και τα πήγαμε πολύ καλά.
      Προς ενημέρωσή σου λοιπόν αλλά και όλων των υπολοίπων κακοπροαίρετων, δυστυχώς πολλών, η νυχτερινή τους ξενάγηση δεν έγινε με την παρουσία κανενός Έλληνα ή Σκοπελίτη συνοδού, πήραν τους δρόμους και εξερεύνησαν και αν θέλεις διαστάβρωσέ το με το τεράστιο δίκτυο που έχεις στη Σκόπελο..εδώ γελάμε όλοι!
      Την προμήθεια την αφήνω ασχολίαστη...
      Ευχαριστώ για τη δημοσίευση!

      Διαγραφή
    2. Το ερώτημα πιστεύω θα έπρεπε να ήταν, ποιοι απαρτίζουν την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Σκοπέλου? Κάθε ποτέ του μηνός συνεδριάζει η ολομέλεια της και σε ποιο χώρο? Τα πρακτικά από κάθε συνεδρίαση που είναι αναρτημένα? Ποσά και ποια μέλη είναι οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας?

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Βαγγέλη,
      την ύπαρξη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης την γνωρίζω πολύ καλά. Λυπάμαι που αναμίχθηκε το όνομά σας, αλλά δυστυχώς έτσι θα γινότανε εφόσον αναλάβατε,επιτυχώς όπως λέτε και το πιστεύω, ένα κομμάτι της περιήγησης τους. Η ερώτησή μου είναι πως έγιναν οι επιλογές!! Και από ποιους? Όταν λέμε φιλοξενούμε (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης κλπ), σημαίνει ταΐζουμε,ποτίζουμε, ξεναγούμε και διαφωτίζουμε γενικώς. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε και να το πιστέψω ότι μέχρι μια ορισμένη ώρα τους ξεναγούσατε, τους ταΐζατε (τρώγανε μόνοι τους!!!) και μετά τους είπατε "πάρτε δρόμο και βγείτε τσάρκα το βράδυ"? Προς τα που, θα ήταν μια φυσιολογική ερώτηση των ξένων ανθρώπων. Και αν δεν είστε εσείς αυτοί που τους υποδείξατε, τότε ποιοι είναι αυτοί? Αν λοιπόν εσείς δεν έχετε καμία ανάμιξη σας ζητώ συγγνώμη. Όμως κι εγώ από τη μεριά μου λυπάμαι και θλίβομαι διότι σ'ένα τόσο μικρό μέρος, ο καθένας κινείται βάσει ατομικών ή φιλικών συμφερόντων για ένα θέμα που αφορά συλλογικά το νησί. Δεν είμαι ο μόνος άλλωστε που αναρωτιέται όλα αυτά. Απλώς εγώ έχω το θάρρος να τα διατυπώσω επωνύμως και να αναλάβω την ευθύνη των συνεπειών. Διότι και κατά το παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοιες καταστάσεις, όπου κάποιοι χρησιμοποιώντας τη θέση τους σε κάποιο πόστο προσπάθησαν να έχουν οφέλη εις βάρος κάποιων άλλων. Άλλωστε σ'αυτή τη χώρα που ζούμε έχει μπει αυτό στο πετσί μας. Είναι όμως καιρός πλέον να σταματήσει. Μου κάνει δε εντύπωση και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο, ότι όταν έρχονται δημοσιογράφοι από μόνοι τους, χωρίς να σπονσοράρονται και να κατευθύνονται
      από κανένα τοπικό οργανισμό, έρχονται στο Μερκούριο και τον ανακαλύπτουν ( Lonely Planet, The Guardian, Corrierre Della Serra, Fodor's και πολλοί άλλοι). Πως συμβαίνει αυτό? Είναι τυχαίο?
      Ξέρουμε λοιπόν όλοι μεταξύ μας γιατί μιλάμε και ας μην παίζουμε με τις λέξεις.
      Όσον αφορά δε το σχόλιο σου για το τεράστιο δίκτυο, επειδή δεν μπορώ να το καταλάβω δεν το σχολιάζω. Όσον αφορά τη φράση "προμήθεια" καλά κάνεις και δεν το σχολιάζεις γιατί σε θεωρώ πολύ έξυπνο και κατάλαβες φαντάζομαι ότι ήταν σχήμα λόγου.
      Πάντα φιλικά,
      Γιάννης Αστεριάδης

      Διαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο 3 Ιουλίου 2012 3:18π.μ.
    Το ερώτημα πιστεύω θα έπρεπε να ήταν, ποιοι απαρτίζουν την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Σκοπέλου? Κάθε ποτέ του μηνός συνεδριάζει η ολομέλεια της και σε ποιο χώρο? Τα πρακτικά από κάθε συνεδρίαση που είναι αναρτημένα? Ποσά και ποια μέλη είναι οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ «Χαράλαμπε Κοκκίνη»
    όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορώ να δημοσιεύσω το σχόλιό σου για τον «γνωστό bloger», όπως τον αποκαλείς.
    Πολλοί θα νομίζουν ότι είναι δικό μου ανταγωνιστικό σχόλιο.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για το επίπεδο και τον επαγγελματισμό σου και εδώ βρίσκετε η διαφορά μεταξύ ανθρώπων του χώρου και των αλεξιπτωτιστών «bloger» που δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα από δημοσιογραφία .
      Χαράλαμπος Κοκκίνης

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΊΤ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kύριε/α Ζ.Ν.
      Ενώ εσείς με γνωρίζετε, εγώ δεν σας γνωρίζω, είστε ανώνυμος. Τα σχόλιά σας δεν δημοσιεύονται γιατί είναι κακόβουλα.
      Αν θέλετε να πείτε τα πράγματα «με το όνομά τους», όπως μου γράφετε, πρέπει και εσείς να ΓΡΑΨΕΤΕ το όνομά σας.
      Δεν μπορείτε να κάνετε λεονταρισμούς, θίγοντας επώνυμους, κρυβόμενος/η πίσω από την ανωνυμία σας και με την κάλυψη της εφημερίδας...
      Αν φοβάστε να μιλήσετε μην ασχολείστε με τον διάλογο και τα κοινά...
      Γράψτε και υπογράψτε και αμέσως το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί.

      Διαγραφή
    2. Πάντως εγώ που μπαίνω και σε άλλα μπλοκ (ζούγκλα, πρώτο θέμα κλπ)κανείς δεν υπογράφει με το πραγματικό του όνομα και όλοι λένε πολλά έξω από τα δόντια.Μέχρι και ύβρεις, σε εσάς βλέπω αυτό τον διαχωρισμό και δεν καταλαβαίνω το γιατί.Δε νομίσω να κατηγορήσουν εσάς για κάποια σχόλια που άλλοι λένε.

      Διαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΑΝ ΥΣΧΗΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΑ ΕΟΡΟΥΝΤΕ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ; ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ Ή ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ Η ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΣΆΪΤ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΛΑΛΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ;ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΗΡΟΒΛΗΤΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΟΥΝ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ "ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ" ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ;ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Ζ.Ν.
      να με βρεις, αφου με γνωρίζεις, να μου καταγγείλεις ό,τι νομίζεις και εγώ θα προστατεύσω την επιθυμία σου να μείνεις ανώνυμος.
      Τα του πάρκου και Τζελαλή δεν μου τα έδωσε κανένας, όπως νομίζεις, ακούστηκαν δημόσια στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ό,τι ακούγεται δημόσια είναι δημοσιεύσιμο και την ευθύνη την αναλαμβάνει αυτός που τα λέει.
      Και κάτι για τα θετικά και αρνητικά σχόλια: Στην Τράπεζα όταν πας να καταθέσεις χρήματα δεν σου ζητάει κανείς ταυτότητα, όταν πας για ανάληψη πρέπει να αποδείξεις το όνομά σου.
      Πιστεύω να είναι κατανοητό...

      Αναμένω την πρόσκλησή σου για να ακούσω τις απόψεις σου.
      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΩ ΕΣΑΣ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      Ζ.Ν.

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
      Ζ.Ν.

      Διαγραφή
  10. ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΙΓΩ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ;ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.