Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Επιστρέφει με το ασημένιο μετάλλιο...

H Mαρία Παπαδοπούλου των Dragon's Fighters Α.Ο. Σκοπέλου
στο Βέλγιο με την εθνική ομάδα
Επιστρέφει σήμερα στις 9.15 μ.μ., έχοντας στις αποσκευές της το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling, (κλικ) που διεξήχθη στο Βέλγιο, η αθλήτρια πάλης των Dragon's Fighters Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου.
Στο Λουτράκι της Γλώσσας φίλοι, συναθλητές και ο προπονητής της Μάνος Βασιλείου θα περιμένουν την...
αθλήτρια της εθνικής ομάδας για να να την συγχαρούν από κοντά και να της σφίξουν το χέρι.

4 σχόλια:

  1. ποση χαρα μας δινουν αυτα τα παιδια.συγχαρητηρια μαρια παπαδοπουλου,να εισαι καλα και να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου.ειναι κριμα που δεν εχεις την απαιτουμενη βοηθεια απο την πολιτεια.ομως σιγουρα εχεις την δικη σου δυναμη ψυχης και την δικια μας αγαπη.ισως μπορουμε και μεις να βοηθησουμε την προσπαθεια σου και οικονομικα.μας κανεις περηφανους και προβαλεις και το νησι μας.μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου βρε μαρια. και χρυσο σου ευχομαστε.αποδεικνυεις οτι αν καποιος θελει, μπορει.τι ασημενιο κοριτσι εισαι εσυ.φαντασου να ειχες υποστηρηξη τετοια που εχουν οι συναδελφοι σου αλλων κρατων. μπραβο κοπελα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο στη μαρια παπαδοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.