Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στη Γλώσσα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1-3 Αυγούστου 2012.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:
 1/8/2012: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Συναυλία με την Στέλλα Κονιτοπούλου
 2/8/2012: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Θεατρική ομάδα Γλώσσας (Κβιντιάσματα, Χουλουμανισμοί, Έρωτες και Μπαντίκια)
 3/8/2012: ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Παραδοσιακοί χοροί με τοπικά συγκροτήματα από τη Γλώσσα και του Πολιτιστικού Συλλόγου νέων Δερβενοχωρίων.
ΟΙ ΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9 μ.μ.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας
Το Δ.Σ του Συλλόγου
Σπύρου Μαρία - Πρόεδρος
Πολυχρονίου Βαγγέλης - Αντιπρόεδρος
Γιολδάσης Γιώργος - Γραμματέας
Μακαρατζής Μιχάλης - Ταμίας
Σταματίου Μαρία - Μέλος

21 σχόλια:

  1. θα υπάρχει είσοδος ή θα είναι ελεύθερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενιαίο εσιτήριο και για τις 3 βραδιές 15 ευρώ, ενώ για μαθητές, φοιτητές και άνεργους 10 ευρώ.
      Περισότερες πληροφορίες από τα παιδιά του πολιτιστικού...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή, αν καταφέρουμε να παραβρεθούμε σε μία εκδήλωση θα πληρώσουμε 5Ε ή ούτως ή άλλως 15Ε;

      Διαγραφή
    3. Βραδιά Κονιτοπούλου 15 Ε
      Θεατρικη Βραδιά 5 Ε
      Χορευτική Βραδιά 5 Ε

      Διαγραφή
    4. θα εχεται και ποτα 8α βαλετε και κανα τραπεζακι οι μονο ορδει 8α ειμαστε πανυριρι μαλλον !!

      Διαγραφή
    5. θα υπάρχουν καθίσματα όπως επίσης μπορείτε να καθίσετε και στις κερκίδες. Θα υπάρχουν μπύρες,αναψυκτικά και σουβλάκια.

      Διαγραφή
  2. ο ανεργος που θα βρει τα λεφτα.αφου ειναι ανεργος.ωραιο ανεκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποτάκι έχει χρήματα ο άνεργος για της εκδηλώσεις δεν έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστό όχι μόνο για ποτάκι αλλά και για μπουκάλι έχει ο άνεργος. Αλλά ας μην ανοίξουμε πάλι συζητήσεις.
    STOP μέχρι εδώ.
    5 νέα παιδιά κάνουν προσπάθεια μεγάλη με τέτοια οικονομική κρίση. Ας στηρίξουμε όλοι μας το Πολιτιστικό Σύλλογο της Γλώσσας. Πιστεύω το δικαιούται.
    Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια με τέτοιο καθημερινό τρέξιμο που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγες αλλά όμορφες πολιτιστικές βραδιές με τοπικό χαρακτήρα. Μπράβο στα παιδιά για τις επιλογές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή σε άλλο πλανήτη ζείτε ή οι "άνεργοι" που ξέρετε δεν είναι και τόσο.
    όχι! Ούτε για ποτάκι έχω ούτε για μπουκάλι ούτε για βενζίνη και έχω να βγω από πέρυσι. Με το ζόρι πληρώνω το ίντερνετ. Με 10 ευρώ τρώω για 3 μέρες. Πολλά ζητάτε!
    Ευχαριστώ.
    Άνεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιο τρεξιμο, σοβαρεψου.ολοι γνωριζομαστε.
    τοσο τρεξιμο που δεν μπορουν να σκεφτουν το απλουστατο μια απλη λυση για τους ανεργους που εφαρμοζετε παντου (να δειχνουν την καρτα ανεργειας και να μπαινουν δωρεαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι εχουν καρτα ανεργιας;Και εαν την εχουν βγαλει ολοι αυτοι, τα μεροκαματα κουτσα στραβα τα κανουν φιλε μου!!Μην τρελαθουμε κιολας!!Αυτα ειναι γνωστα σε ολους μας.Σε μια μικρη κοινωνια ζουμε κ δεν μενει τιποτα κρυφο.Παιρνουμε το επιδομα αλλα δουλευουμε κιολας.Αυτα τα λαϊκιστικα αφηστε τα κατα μερους!!Μονο οι τεμπεληδες πεινανε εδω στο νησι γενικως.Και ενα τελευταιο:Ο συλλογος για να κανει τις οποιες εκδηλωσεις πρεπει να δωσει κ καποια χρηματα.Η Κονιτοπουλου πχ. για να ερθει θελει χρηματα,τα φωτιστικα,τα ηχητικα θελουν χρηματα.Που θα μεινουν ....κτλ.Ειναι πολλα τα εξοδα.Απο που θα βγουν;Και ειδικα φετος το εισητηριο ειναι πολυ καλο για αυτα που θα προσφερει!!

      Διαγραφή
    2. Προς 26/7/12 10:55 π.μ.
      Που μπαίνουν οι άνεργοι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας; Αν ξέρεις, ενημέρωσέ με γιατί έχω κάρτα και δεν την έχω επιδείξει ποτέ και πουθενά.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Οταν λέμε ανεργοι,δεν εννοουμε οσους παιρνουν επιδομα ανεργιας.. Ειναι και οι αλλοι,που δε βρισκουν δουλεια και δεν παιρνουν και τιποτα,γιατι απλα δεν εχουν ενσημα για ταμειο. Μη τα βαζετε ολα σε ενα καζανι.

      Διαγραφή
    4. Στα περισσοτερα θεατρα της αθηνας/θεσσαλονικης.και βεβαια σε αντιστοιχες πολιτιστικες θερινες εκδηλωσεις που λαμβανουν μερος σε μικρα τουριστικα η μη σημεια της Ελλαδας.τσεκαρε το στο ιντερνετ,σε περιπτωση που ψαχνεις κατι συγκεκριμενο.

      Διαγραφή
  8. Αριστείδης Βούλγαρης26 Ιουλίου 2012 στις 3:28 μ.μ.

    Για τα παιδιά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας αλλά και για άλλα ανώνυμα που δουλεύουν ή βοηθούν ανάλογα με τις δυνάμεις τους προκειμένου να φέρουν σε πέρας τις φετεινές εκδηλώσεις και να δώσουν μια ανάσα δροσιάς στον καύσωνα της κρίσης που περνάει ο τόπος μας από τη πολύ μεγάλη μείωση του τουρισμού,πρέπει να δώσουμε όχι μόνο θερμά συγχαρητήρια αλλά και να ανταμοίψουμε την αξιέπαινη προσπάθειά τους αγοράζοντας εισιτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο που συζητάτε για το αν ο Ανεργος έχει λεφτά για "ποτάκι" φτανει για να καταλάβει κανείς πόσο δεν καταλαβαίνετε που ζούμε και πόσο βολεμένοι είσαστε!
    Υπάρχουν ,κύριοι,παιδιά που ομπαμπάς τους δεν τους εξασφάλισε κανένα επάγγελμα και καμία θέση σε κοινότητα,δήμο,σύλλογο! Είναι άνεργα και βλέπουν το μέλλον τους αβέβαιο! ξέρετε τι σημαίνει να θες να ανοίξεις τα φτερά σου,να κάνεις οικογένεια και να μη μπορείς???? Να ζεις με τους γονεις σου μέχρι τα τριαντα σου και να ζεις με ενα μεροκαματο αραια και που???? Να σου δίνουν οι γονεις χαρτζιλίκι για να πιεις αυτο το ρημαδοποτό,που τόσο θέμα το κάνατε,γιατί εισαι άνθρωπος κι εσυ όπως όλοι και χρειάζεσαι και την κοινωνικότητα και την συναναστροφή???? Ελεος δηλ.... Αφήστε κι εσείς τη βολεψή σας κι ελάτε να ζήσετε ως ανεργος εν ετει 2012 και θα δω μετά αν θα διατηρείτε τις ίδιες απόψεις.... Και πιστέψτε με,όπως ήδη είπατε, ο μικρόκοσμος του χωριού σου επιτρέπει να ξερεις ποιος ανέβηκε με την αξία του και ποιός με ξενες πλάτες... δεν είμαστε ηλίθιοι,μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας... Και πάψτε ορισμένοι να το παίζετε ειδήμονες, είστε μακράν νυχτωμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιος σας είπε κύριε μου-κα μου ότι τα παιδιά πληρώνονται στο σύλλογο. Πρώτα να ρωτάτε και μετά να μιλάτε. Εθελοντισμό κάνουν και προσπαθούν να κάνουν πράγματα για να πάει το χωριό ένα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται πως απ οσα λεχτηκαν,εσεις διαβασατε τα μισα και απαντησατε αναλογα.. Γιατι αραγε?

      Διαγραφή
    2. Αυτος εμεινε στο αν πληρωνονται....

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.