Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Νέα σενάρια για το Λιμενικό Ταμείο

Ένας μήνας συμπληρώνεται αύριο από την διαδικασία παραλαβής – παράδοσης των περιουσιακών στοιχείων του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου στα νέα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία και από τότε οι διοικήσεις των νέων δημοτικών λιμενικών ταμείων περιμένουν την υπογραφή της διαπιστωτικής πράξης από την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Γερακούδη για να αρχίσουν να λειτουργούν.
Εν τω μεταξύ η, ανεξήγητη για πολλούς, αργοπορία πυροδοτεί σενάρια για παρεμβάσεις τοπικών κομματαρχών των δυο πρώην «μεγάλων» κομμάτων σε βουλευτές εν ενεργεία, αλλά και προσφάτως αποτυχόντες, οι οποίοι με τη σειρά τους παρεμβαίνουν προς την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης καλώντας την πριν την υπογραφή «να εξετάσει προσεκτικότερα την διαπιστωτική πράξη...»(!)
Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα σενάρια αυτά είναι η άμεση υπογραφή της διαπιστωτικής πράξης, ώστε οι διοικήσεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν ή να εξηγηθούν οι λόγοι της καθυστέρησης.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητή εφημερίδα
    δίκιο έχεται, όλα αυτά που γράφεται είναι πολύ σωστά.Άραγε το υπουργείο ναυτιλίας το γνωρίζει αυτό; Ή πρέπει να πάει κάποιος εκεί να τους το πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, άμα περάσει το "Κύκνος" θα πάει κάποιος εκεί στο Υπουργείο να τους ανοίξει τα μάτια,στους ανήξερους.
      Τι λές αγαπητέ, στην εποχή του mail, δεν γνωρίζουν στο Υπουργείο τι γίνεται στις περιφεριειακές υπηρεσίες;
      Το θέμα είναι τι λέει ο νόμος. Γίνονται παρανομίες ; από ποιούς ; όποιος γνωρίζει κάτι άλλο εκτός από τις κουβέντες του καφενείου ας μας διαφωτίσει.

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ..... ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ.... ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.