Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παραμένει στη θέση της η κα Γερακούδη

Με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που διατηρεί στη θέση της τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, η κα Καλλιόπη Γερακούδη, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, κ. Σαμαρά, τους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη, τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανίδη και το Υπουργικό Συμβούλιο, για την ιδιαίτερα τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου.
Η παραμονή μου στη θέση της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, αποτελεί ταυτόχρονα και υπόσχεση για συνέχιση της δουλειάς των τελευταίων χρόνων.
Χωρίς πολλά λόγια, θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό και των δύο Περιφερειών που είναι στην αρμοδιότητα μας.
Ο τρόπος δουλειάς μας δεν αλλάζει:
Συζήτηση – Διάλογος – Συνεργασία – Συναπόφαση και Συνέργεια.»

4 σχόλια:

  1. Γιατί να αλλάξετε κυρία μου.Τη δουλειά σας την ξέρετε αρκετά καλά.Το κατεστημένο καλά κρατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια υπάρχει περιφερειάρχης? Που είναι όλα αυτα τα χρόνια? Τί έκανε για τα νησιά μας? Α ξέχασα διόρισε τον ΠΡΟΕΔΡΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία ρητορικά ερωτήματα. Όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε, τι έχουν κάνει για τα νησιά μας? ΕΜΕΙΣ που υποτίθεται αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας, τι έχουμε κάνει για τα νησιά μας?

      Διαγραφή
    2. θα σου απαντησω εγω τι καναμε ΕΜΕΙΣ! Αλλαξαμε διοικηση! Ψηφίσαμε νεους ανθρώπους και στείλαμε τους παλιούς σπίτι τους! αυτούς που μπορούσαμε.. Αυτό καναμε. και περιμεναμε να αλλαξει ο τοπος.. Αλλα που? Απ το κεφαλι βρωμάει το ψάρι,οχι απο την ουρά!!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.