Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Γ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 στις 19.30, στο ξενοδοχείο «Δελφίνι».
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο ίδιο ξενοδοχείο την επόμενη Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012.

3 σχόλια:

  1. Μειώστε τις τιμές όσο υπάρχει ακόμα καιρός γιατί το Σεπτέμβριο θα ακούσουμε πολλά κανόνια.Και οι ταβέρνες να κάνουν το ίδιο.Ακούγεται τρελό κιόμως αληθινό μελιτζάνες τηγανητές 7,80 ευρώ.Ε Λ Ε Ο Σ.Μπράβο στους ψαράδες που μειώνουν συνέχεια τις τιμές.Ηλίας Μανιάτης.Παραθεριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μειώστε τις τιμές όσο υπάρχει ακόμα καιρός γιατί το Σεπτέμβριο θα ακούσουμε πολλά κανόνια.Και οι ταβέρνες να κάνουν το ίδιο.Ακούγεται τρελό κιόμως αληθινό μελιτζάνες τηγανητές 7,80 ευρώ.Ε Λ Ε Ο Σ.Μπράβο στους ψαράδες που μειώνουν συνέχεια τις τιμές.Ηλίας Μανιάτης.Παραθεριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7,80 ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕΛΙΤΣΑΝΕΣ????? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.