Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

για την καθαριότητα των χώρων της ΔΕΥΑ Σκοπέλου
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου (ΔΕYΑ Σκοπέλου) ενδιαφέρεται να αναθέσει σε εργολάβο καθαριότητας την καθαριότητα των χώρων της, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.
1. Αντικείμενο του έργου είναι η ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας των χώρων της ΔΕΥΑΣ και συγκεκριμένα τα γραφεία της ΔΕΥΑΣ στην περιοχή Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και τα κτίρια Διοίκησης και Τ.Υ. στην ΕΕΛ Σκοπέλου.
2. Ο καθαρισμός των παραπάνω χώρων θα...
γίνεται δύο (2) φορές την εβδομάδα εκτός ωρών λειτουργίας της υπηρεσίας.
3. Η καθαριότητα θα περιλαμβάνει τα εξής: α) Καθαρισμός των επιφανειών των επίπλων, βιβλιοθηκών, ερμαρίων και των αντικειμένων αυτών (τηλεφώνων, υπολογιστών κλπ) με ιδιαίτερη προσοχή ως προς τα αντικείμενα αυτά. β) Άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων και τοποθέτηση νέων πλαστικών σάκκων γ) Σκούπισμα και σφουγγάρισμα των δαπέδων δ) Καθαρισμός κουζίνας, WC και απολύμανση δ) Αποκομιδή σκουπιδιών από όλους τους χώρους.
4. Το σύνολο προϋπολογισμού της σύμβασης και του εκτιμώμενου κόστους των υπηρεσιών δύναται να ανέρχεται εως 400,00 χ 12 = 4.800,00 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ εκ των οποίων ποσό έως 2.650,00 € στον προϋπολογισμό χρήσεως 2012. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα υλικά καθαριότητας (απορρυπαντικά, απολυμαντικά, χαρτί καθαρισμού).
5. Ο χρόνος υλοποίησης της σύμβασης είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
6. H αμοιβή θα καταβάλλεται μετά την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Απόδειξη ή Tιμολόγιο Παροχής Yπηρεσιών). Ο φόρος εισοδήματος βαρύνει τον Ανάδοχο, ο δε ΦΠΑ που αναλογεί βαρύνει την επιχείρηση. Πέραν της αμοιβής και του αναλογούντος ΦΠΑ η επιχείρηση δεν έχει καμμία άλλη υποχρέωση.
7. Η επιχείρηση μπορεί να προβεί σε περικοπή αμοιβής μονομερώς, σε περίπτωση που το εκτελούμενο έργο δεν γίνεται κανονικά.
8. Δεν υπάρχει υποχρέωση της ΔΕΥΑΣ για ασφάλιση του αναδόχου σε φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης. Ο Ανάδοχος δεν δικαιούται επιδόματα εορτών και Χριστουγέννων & Δώρο Πάσχα καθώς αδείας και επιδόματος αδείας.
9. Ο Ανάδοχος υποχρεούται, σε περίπτωση που απασχολεί εργαζόμενους, να λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού του για το οποίο φέρει αποκλειστικά ευθύνη και να τηρεί πλήρως την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία καθώς και τη νομοθεσία περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και πρόληψης επαγγελματικού κινδύνου.
10. Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 και ώρα 14.30 (ώρα αποσφράγισης των φακέλλων) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας στα γραφεία της επιχείρησης την προσφορά τους σε κλειστό φάκελλο με την ένδειξη: «Προσφορά για την καθαριότητα των χώρων της ΔΕΥΑΣ».
Η προσφορά θα απευθύνεται στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου και πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:
α) Αποδεικτικό της νόμιμης άσκησης του επαγγέλματος.
β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας.
γ) Την προσφερόμενη τιμή ανά μήνα ολογράφως και αριθμητικώς.
11. Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν από την Επιτροπή Προμηθειών που έχει συσταθεί με την απόφαση 18/2012 του ΔΣ, η οποία θα αναδείξει τον ανάδοχο και θα ενημερώσει σχετικά το ΔΣ σύμφωνα με το άρθρο 7.5 του Κανονισμού Προμηθειών της ΔΕΥΑ Σκοπέλου.
12. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφο της προκήρυξης από τα γραφεία της ΔΕYΑ Σκοπέλου, Σκόπελος 370 03, τηλ. 24240 22 216, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αθανάσιος Δ. Φαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.