Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στη Μικρή Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στη Σκιάθο

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου, στις 8.00 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας 8 Σκιαθιτών Δημιουργών στην «ΜΙΚΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».
Θα παρουσιάσουν φωτογραφίες τους οι : Κωνσταντίνος Γούλας, Νίκος Κ. Κανταράκιας, Νίκος Καρβούνης, Celine Monnier-Δεληγιάννη, Μαρία Νάζου, π. Νικόλαος Σταματάς, Χρίστος-Ρωμανός Τσώμος και Νικόλας Χαρχαλάκης.
Οι περισσότεροι από αυτούς εκδήλωσαν την αγάπη τους για την φωτογραφία πολύ νωρίς.
Η θεματολογία τους είναι...
πολύ πλούσια. Ασχολούνται με αστικά και βιομηχανικά τοπία, σκηνές του δρόμου, με πορτρέτα και ανθρώπους, με τη φύση, με σύγχρονα και παραδοσιακά τοπία, με δομές και διατάξεις υλικών.
Ζητήθηκαν από κάθε φωτογράφο 15 φωτογραφίες με ελεύθερο θέμα. Τα θέματά τους διαφέρουν αλλά είναι φανερό ότι υπάρχουν κοινοί προβληματισμοί, ίσως επειδή ηλικιακά είναι κοντά.
Όλα τα έργα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, φανερώνουν ιδιαίτερη ευαισθησία, καθαρή ματιά, φαντασία, προβληματισμό για τον άνθρωπο και το φυσικό, κοινωνικό και τεχνικό περιβάλλον του.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 8 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο από τις 7.00 μ.μ. έως της 10.00 μ.μ. κάθε μέρα.
Οργανωτής και χορηγός της έκθεσης είναι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου.
Την έκθεση επιμελήθηκε με πολύ αγάπη ο κ. Νίκος Ακρίβος, εικαστικός, ο οποίος είναι γνωστό ότι εκτός από εξαιρετικός ζωγράφος είναι και ταλαντούχος φωτογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.