Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Στοχευμένες και αποτελεσματικές κινήσεις του Δήμου Αλοννήσου στη Βρετανική αγορά

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεσματικότητας και αγαστής συνεργασίας ΟΤΑ με τα γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού αποτελούν οι πρόσφατες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις του Δήμου Αλοννήσου σε Βρετανούς Tour Operators. Ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλοννήσου, κ. Κώστας Ευσταθίου παρουσίασε τον προορισμό στο στελεχιακό δυναμικό επιλεγμένων γραφείων Τ.Ο στη Μεγάλη Βρετανία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξειδικευμένες μορφές τουρισμού που υποστηρίζει ο προορισμός καθώς είναι δημοφιλής για το θαλάσσιο πάρκο, τη πλούσια χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει, τις παραδόσεις, την ιστορία, τη γαστρονομία την κουλτούρα και την τοπική φιλοξενία.
Οι εξειδικευμένες παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στα...
γραφεία των Tos και του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας με τη συμμετοχή δεκάδων υπευθύνων πωλήσεων και αρμόδιων στελεχών από Βρετανικά, καθιερωμένα αλλά και πιο μικρά και ευέλικτα ταξιδιωτικά γραφεία. Στο πλαίσιο των συναντήσεων έγινε ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων και τέθηκαν οι βάσεις για νέες επωφελείς συνεργασίες στο άμεσο μέλλον.
«Στόχος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα σε Ελληνικές περιοχές και το trade κοινό της Μ. Βρετανίας. Μέσα από στοχευμένες ενέργειες μπορεί να επιτευχθούν σημαντικά βήματα για την ανάδειξη των Ελληνικών προορισμών και ιδίως όσων διαθέτουν τις πρώτες ύλες για την τόνωση των θεματικών μορφών του τουρισμού που προσελκύουν τουρίστες υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου. Η Αλόννησος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης», επισημαίνει η Διευθύντρια ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, κα Κυριακή Μπουλασίδου που συνέβαλε προσωπικά στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού τριημέρου. Παράλληλα υπήρξε φροντίδα για την προβολή του προορισμού σε εκατοντάδες χιλιάδες εν δυνάμει Βρετανούς ταξιδιώτες μέσα από έγκριτα ΜΜΕ.
«Ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρες» θεωρεί την Αλόννησο και ο έγκυρος διαδικτυακός τόπος «TravelWeekly», ενώ η «DailyMail» προτρέπει τους αναγνώστες της «να ξεχάσουν τα προβλήματα της Ελλάδος καθώς τους περιμένουν πανέμορφοι και ξεχωριστοί προορισμοί, όπως η Αλόννησος»!
Στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος προβολής και Δημοσίων Σχέσεων που υλοποιείται με τη συμβολή εξειδικευμένης εταιρίας συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ, ο Δήμος Αλοννήσου ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας κα Κυριακή Μπουλασίδου, τον κ. Αναστάσιο Πίσσα, υπεύθυνο επικοινωνίας με τους Βρετανούς Τour Operators και τον κ. Αλέξανδρο Κωνσταντίνου, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & ΜΜΕ για τον επαγγελματισμό και την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.