Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Σκάλωσε το νυφικό..!

Κατά τη χθεσινή, καθιερωμένη, βόλτα από περιφερειακό προς Κάστρο – Παναγίτσα - παραλία, με σταμάτησε φίλος της Σκοπέλου, που έχει σπίτι κοντά στην εκκλησία, για να διαμαρτυρηθεί για το χάλι, όπως μου είπε, που έχουν τα σκαλιά που ανεβαίνεις από παραλία προς την Παναγίτσα του Πύργου.
«Τα σκαλοπάτια είναι μόνιμα ασκούπιστα και τα χορτάρια άκοπα. Προχθές έγινε ένας γάμος και το φόρεμα της νύφης σκάλωσε στα χόρτα! Λίγο μετά, το νυφικό έσερνε και κάποια σκουπίδια... Κάντε κάτι, είναι ντροπή...» μου είπε, προσθέτοντας ότι αυτός και η σύζυγός του μαζεύουν ό,τι μπορούν, αλλά...
είναι καιρός να περάσει και κάποιος οδοκαθαριστής.
Όταν τόλμησα να του πω τα γνωστά περί οικονομικής κρίσης και έλλειψης προσωπικού η απάντησή του ήταν: «Όλα είναι θέμα προγραμματισμού, συντονισμού και προτεραιοτήτων. Στο κομμάτι της καθαριότητας κάτι δεν πάει καλά...»

14 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Λ Ε Ι Α Ν Σ Υ Ν Τ Ο Μ Ω Σ.!!!!!!!!! ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω κ εγω με αυτα που γραφεις!!Υπαρχει δε και το εκκλησακι του Αη Γιάννη πλεον πασιγνωστο κ αυτο,οπου η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θα επρεπε εδω κ χρονια να ειχε φωταγωγηθει!Δηλαδη φωτισμος στα σκαλια κ καποιοι προβολεις στον βραχο.Φανταστικο θεαμα για το βραδυ και πολυ χρησιμο για οποιους θα ηθελαν να το επισκεφθουν τις βραδυνες ωρες.Εχθες πηγα λογω επαγγελματικης δουλειας εκει(Γαμος) και ο κοσμος τρομαξε να κατεβει διοτι δεν υπηρχε φωτισμος.Πιστευω με την συνεργασια Εκκλησιας-Δημου αυτα τουλαχιστον τα 2 εκκλησακια (σημα κατατεθεν του νησιου μας)να επιδιορθωθουν κ φτιαχτουν.

      Διαγραφή
  2. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για αυτή την απαράδεκτη εικόνα που νόμιζα οτι είναι φωτομονταζ μέχρι που την είδα με τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και φωτομοντάζ αγαπητέ/η...

      Όπως μας πληροφορούν ο Παντελής διάβασε την ανάρτηση από το κινητό του(!) και καθαρίζει τα χορτάρια...

      Διαγραφή
    2. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω την αξιοπιστία σας που είναι αποδεδειγμένη και έχει αποδειχθεί (όπως άλλωστε και στη συγκεκριμένη περίπτωση) πολύ αποτελεσματική. Απλά μου φαινόταν απίστευτο το γεγονός οτι το πιο όμορφο κομμάτι του χωριού αφέθηκε να ρημάξει. Να ελπίσουμε οτι θα ασβεστωθούν και τα σκαλάκια;

      Διαγραφή
    3. Η τεχνολογία σύμμαχος της καθαριότητας.Παντελή πρωτού πιάσεις δουλειά κανέ και κανένα σερφάρισμα καλού - κακού, όλο και κάτι θα ανακαλύψεις για καθάρισμα.

      Διαγραφή
    4. Τα σκαλάκια από την Παναγίτσα και πάνω τα ασβέστωσε περίοικος... Μάλλον και αυτά κάποιος γείτονας με φιλότιμο θα τα ασβεστώσει.

      Διαγραφή
    5. Θα μπορούσε να τα ασβεστώσει και η εκκλησιαστική επιτροπή. Τόσα έσοδα υπάρχουν από γάμους, επισκέψεις κλπ στη συγκεκριμένη εκκλησία.

      Διαγραφή
    6. Ο αντιδήμαρχος δεν έχει smartphone;

      Διαγραφή
    7. κακίες........πάει και αυτός να βγάλει κανένα φράγκο. Πως θα περάσει αυτός ο δύσκολος χειμώνας.

      Διαγραφή
  3. Ο Παντελής έχει απλικέσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να το ρίξουμε στην πλάκα γιατί θα τρελαθούμε ομαδικώς.Σήμερα μου ήρθε το εκκαθαριστικό 840 με εισόδημα 7800 και δεν έχω παρά μόνο τρία. Άραγε φτάνουν ή θα πρέπει να τα κάνω ψιλά να γίνουν 840?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.