Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία και με τη βούλα!

Yπεγράφη σήμερα, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, από τη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Γερακούδη, η διαπιστωτική πράξη παραλαβής – παράδοσης των περιουσιακών στοιχείων του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου στα νέα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια.
Καλή αρχή και καλή δημιουργική θητεία στις νέες διοικήσεις των δημοτικών λιμενικών ταμείων Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

2 σχόλια:

  1. Επί τέλους. Ας βοηθήσει και ο Πάνος το νέο Δ.Λ.Τ με τις εμπειρίες του έστω και αν δεν τον επέλεξαν, κατά τη γνώμη μου κακώς, σαν μέλος του Δ.Λ.Τ. Πιστεύω οτι θα το κάνει γιατί αγαπάει το νησί του και θέλει την προκοπή του. Καλό κουράγιο στα νέα μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kaκως βεβαια που δεν τον επελεξαν αυτοι, που ετσι κι αλλιως τον ειχαν προτεινει πριν καποιους μηνες...
      αλλα ετσι ειναι αυτα... και αυτοι...
      οποτε χρειαζονται καποιον τον χρησιμοποιουνε για το ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ συμφερον τους...
      μετα, αφου τον εκθεσουν τον πετανε στα σκουπιδια
      και ηταν πολλες οι φορες που τον εξεθεσαν, στα δημοτικα συμβουλια, κατηγορωντας τον για απραξια, αυτοι οι ιδιοι που τον ειχαν προτεινει...
      για να παρουν τη "θεσουλα" ολος ο καυγας...(?)

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.