Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Βόλο για τους απεργούς του Ασπρόπυργου

Η ΔΑΣ- ΟΤΑ εργαζομένων ν. Μαγνησίας καταγγέλλει και καταδικάζει την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία Ελλάδος» μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τον ξυλοδαρμό και τις συλλήψεις των απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του βιομηχάνου Μάνεση.
Η επίθεση των ΜΑΤ με γκανγκστερικό τρόπο, δεν στοχεύει μόνο τους αγωνιστές χαλυβουργούς που...
απεργούν επί 9 μήνες για την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων τους. Αποτελεί επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Αυτή η επίθεση επιβεβαιώνει, ότι οι βιομήχανοι, το κράτος και οι κυβερνήσεις τους, είναι ενωμένοι ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα που αγωνίζονται απεγνωσμένα να επιβιώσουν.
Σαν ΔΑΣ-ΟΤΑ, τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών τον στηρίξαμε τους προηγούμενους μήνες και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την αλληλεγγύη μας, γιατί θεωρούμε αυτόν τον αγώνα και δικό μας.
Εκφράζουμε και σήμερα την αμέριστη συμπαράστασή μας και στηρίζουμε τον αγώνα των χαλυβουργών, που η νίκη τους θα είναι και δική μας.
Απαιτούμε να φύγουν τα ΜΑΤ από την είσοδο της χαλυβουργίας και συμμετέχουμε σήμερα Δευτέρα 23 Ιούλη 2012 στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς του Ασπρόπυργου.
Καταγγέλλουμε επίσης τις παρατάξεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν Μαγνησίας, ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ που ενώ στα λόγια έκαναν ότι στηρίζουν τους απεργούς στην πράξη αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους απεργούς Χαλυβουργούς στην Πλατεία Πανεπιστημίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.