Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, με υψηλές θερμοκρασίες και ενίσχυση των ανέμων.
Για το λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έχει θέσει τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε πλήρη ετοιμότητα, σύμφωνα με το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όλοι μας τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και μέσα στην εβδομάδα που θα μας έρθει, καθώς η ενίσχυση των βόρειων, βορειοανατολικών ανέμων στην χώρα, αναμένεται να είναι επικίνδυνη για την εκδήλωση πυρκαγιών. Συστήνεται η αποφυγή της ρίψης τσιγάρων από τα αυτοκίνητα, το κόψιμο ξύλων με αλυσοπρίονα, οι οξυγονοκολλήσεις κοντά σε δασικές εκτάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.