Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αντί στεφάνου...

Μα τον εσυμπόνεσ' ένα νέφαλο
κόκκινο και τού 'ριξε προσκέφαλο
μιά βροχή που ξέπλυνε τη λύπηση
κι έμεινε η ρίμα και η θύμηση.
Εσύ επέλεξες να φύγεις από έναν κόσμο που ο ίδιος δεν επέλεξες να έρθεις. Ο πόνος όλων μας βαθύς και αβάσταχτος, μα απόλυτα σεβαστή και κατανοητή η επιθυμία σου. Κάθε φορά που θα κοιτάμε τα άστρα στον ουρανό θα σε βλέπουμε κάπου εκεί ανάμεσα σε άλλα, να λάμπεις και να ξεχωρίζεις. Καλό σου ταξίδι Μιχάλη... Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Η οικογένεια του εκλιπόντος Μιχάλη Προκοπίου, παρακαλεί όσους επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι, αντ' αυτού, να δοθεί το οικονομικό αντίτιμο στον π. Ευάγγελο Κεχριώτη, ο οποίος θα το διαθέσει στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

5 σχόλια:

  1. ο θεος να αναπαυσει την ευαισθητη προφανως ψυχη σου, καλη δυναμη στους δικους σου ανθρωπους και τους φιλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό ταξίδι Μιχάλη ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιχαλη καλο σου ταξειδι.ευαισθητος καθως ησουν δεν αντεξες τα σκληρα της ζωης.συλλυπητηρια σε σενα κ.ηλια και στην οικογενεια σου.κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπημενε μιχαλη καλο σου ταξειδι.εδω σταματανε τα λογια και μονο τα ματια μας πλημυριζουν δακρυα, οπως ο ουρανος στη σκοπελο σημερα.συλλυπητηρια στην οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σκληρη ζωη σου εδειξε το απανθρωπο προσωπο τηs σου εκοψε τιs φτερουγεs σου και αντι να πεταξειs ψηλα σε εστειλε στον Αδη καλο ταξιδι ξαδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.