Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Το χειρότερο σενάριο

Γράφει η ΕύηΜανίκα
Η Ελληνική κοινωνία κραυγάζει με απόγνωση. Μισό εκατομμύριο εξαθλιωμένα Ελληνόπουλα, ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους, εφόσον οι τροϊκανοι αποφάνθηκαν, ότι τα μέτρα δεν είναι άμεσης απόδοσης θα ζητήσουν 250.000 απολύσεις από το Δημόσιο, και ο μηνιαίος μισθός να κατέβει στα 200ευρώ όπως στη Βουλγαρία, αλλά για την τρικομματική κυβέρνηση,  πέρα βρέχει, το μόνο που κάνουν πια οι βουλευτές, είναι, να ξεφτιλίζονται μεταξύ τους μέσα στην βουλή.
Εν τω μεταξύ διαδίδεται ότι την ερχόμενη Τρίτη, θα επισκεφθεί τα “κατεχόμενα” Ελληνικά εδάφη η Μέρκελ, συνοδεία του νέου ράιχ, για να μας σφραγίσει με τη γερμανική της μπότα και να εγκαινιάσει τα οικονομικά κρεματόρια, γιατί το μόνο που έμεινε, είναι η πολιτική διαπραγμάτευση;; Να διαπραγματευτούν, τι δηλαδή; Το διαμελισμό της χώρας μας, όπως έκαναν στη Γιουγκοσλαβία; Η φωτιά που απλώνεται σιγά-σιγά στα γειτονικά μας κράτη τι είναι; Εμπλοκή σε θέατρο επιχειρήσεων της χώρας μας; Θα...
προσπαθήσουν να κάνουν ανακαταδιανομή της ευρύτερης περιοχής άραγε; Λόγω του πετρελαίου και των φυσικών πόρων;
Πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» με κύρια θέματα συζήτησης  «την κατάσταση στην Ελλάδα, την κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών»,δήλωσε ο εκπρόσωπός της κ. Μέρκελ. όπως αναφέρει το ΑΠΕ. Σαν δυο ισότιμοι εταίροι σε ένα θέατρο του παράλογου…
Αδέρφια, επειδή υπάρχει κι αυτό, το χειρότερο σενάριο, πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και να μην παφλάζουμε.
Δεν πρέπει να ξαναπέσουμε για άλλη μια φορά θύματα, των δυνάμεων κατοχής όπως τότε… Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε, να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας, για να κάνουν αυτοί τη δουλειά τους όπως τότε.. Ο εχθρός είναι απέναντί μας, είναι σε απόσταση ανάσας από εμάς.. Έρχεται την Τρίτη.
Πως θα τον υποδεχθούμε; καθισμένοι όλοι, χαλαροί, στους καναπέδες μας;; 
Εύη Μανίκα
Γραφείο Τύπου ΚAΠ-Σπίθα

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ Η ΜΙΣΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,-ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ- ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΟΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ Η ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΗΜΟΣΙΑ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΤΡΟΚΟΛΟΡ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ

    ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ .

    ΟΥΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ

    ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ .

    ΟΛΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ

    ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ??

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ
    Κ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ .
    ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ =ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ - =ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ

    Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.