Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δράση καθαρισμού στην παραλία Ασέληνος

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 4:30 μ.μ.
Συμμετέχουμε στην παγκόσμια εκστρατεία καθαρισμού των ακτών που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ocean Conservancy σε συνεργασία με την HELMEPA για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου, μήνας Εθελοντικής Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον. Από το 1991, η HELMEPA συντονίζει στην Ελλάδα την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών που πραγματοποιείται στο παραπάνω διάστημα. Σκοπός της παγκόσμιας αυτής πρωτοβουλίας του περιβαλλοντικού οργανισμού Ocean Conservancy που εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι να μετρήσει το βαθμό περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ατόμων και τοπικών κοινωνιών όταν καλούνται να καθαρίσουν εθελοντικά τις παραλίες από τα σκουπίδια.
Στη δράση θα πάρουν μέρος το...
τοπικό τμήμα ΣΕΟ, ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με την υποστήριξη του Δήμου. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Λιμενάρχης Σκιάθου, Υποπλοίαρχος ΛΣ Κατσάμπας Νικόλαος.
Ευχαριστούμε θερμά τους Τσιφλίδη Γιάννη και Σωτήρη Γλυμπάτσα για τη διάθεση του λεωφορείου για τη μεταφορά των Εθελοντών. Αναχώρηση στις 4:00 μ.μ. με λεωφορείο από την αφετηρία (1ο Δημοτικό Σχολείο) και επιστροφή στις 6:30 μ.μ.
Πιστεύοντας στην αξία της συμμετοχής και της συνεργασίας, προωθούμε τους στόχους της δράσης. Θεωρούμε ότι είναι μία ευκαιρία για όλες τις οργανώσεις, μικρές – μεγάλες και όλους τους ενεργούς πολίτες να συμβάλλουν ενεργά στον εθελοντισμό για το περιβάλλον.
Παράλληλα, παροτρύνουμε τις τοπικές μας κοινωνίες να αναπτύξουν συνεργασίες και να αναλάβουν πρωτοβουλίες.
Σας καλούμε να ενημερωθείτε, να στηρίξετε και να δηλώσετε συμμετοχή στη δράση.
Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και καθοριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.