Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Φ.Υ.Κ.Ε. στις Βόρειες Σποράδες (5 - 8 Οκτωβρίου 2012)

H επιστημονική εκδήλωση που θα λάβει χώρα από τις 5 - 8 Οκτωβρίου 2012 στα τρία νησιά των Σποράδων, μέσω του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Εταιρίας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης, έχει άμεσο σκοπό την αγωγή και την προαγωγή της “Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου”.
Το Συνέδριο γίνεται με κύρια συνεργασία και υποστήριξη από τους Δήμους των Σποράδων (Σκόπελο, Αλόννησο, Σκιάθο), οι οποίοι αγκάλιασαν με μεγάλη προθυμία αυτήν την δύσκολη και πρωτότυπη προσπάθεια.
Τα θέματα που επιλέχτηκαν είναι: “Επίκαιρα - Επείγοντα και Χρόνια Ιατροκοινωνικά Θέματα", αλλά και "Θέματα Λοιμώξεων - Λοιμωδών Νοσημάτων, Εμβολιασμών και Πρόληψης", με κύρια επικέντρωση σε...
εκείνα που απειλούν την υγεία των παιδιών και των εφήβων.
Ειδικότερα, το γενικό θεματολόγιο που θα παρουσιαστεί στη Σκόπελο, έχει ως εξής:
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012
  • ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΞΕΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΠΑΙΔΙΑ / ΕΦΗΒΟΙ - ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012
  • ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ
  • ΝΟΗΤΙΚΗ – ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ – ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Το Συνέδριο είναι ανοικτό για δωρεάν παρακολούθηση από όλους. Είναι ανοικτό σε λειτουργούς δημόσιας υγείας (γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, Παιδιάτρους, εφηβίατρους, νεογνολόγους, αναπτυξιολόγους, κοινωνικούς γιατρούς, νευρολόγους, ψυχιάτρους, χειρουργούς, γενικούς γιατρούς, ωτορινολαρυγγολόγους, γυναικολόγους/μαιευτήρες, καρδιολόγους, παθολόγους, ορθοπεδικούς, ψυχιάτρους- παιδοψυχιάτρους νοσηλευτές/τριες, επισκέπτριες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, μαίες, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, νευροψυχολόγους, ψυχοφυσιολόγους, κά), εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ειδικούς Παιδαγωγούς, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές απλούς πολίτες και όλους όσους άλλους ενδιαφέρει.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να αναζητήσετε στο site www.efyke.gr

1 σχόλιο:

  1. με χαρα πληροφορηθηκα οτι θα πραγματοποιηθει αυτο το συνεδριο στη σκοπελο.ελπιζω και ευχομαι καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.