Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Διαδήλωση του ΚΚΕ αύριο 4 Οκτωβρίου

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΜΕΤΡΑ – ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ
Αύριο 4 Οκτώβρη στις 7:30 μ.μ.
μπροστά στο Δημοτικό καφενείο
Εργάτες, άνεργοι, επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι.
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη έφτιαξαν μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ, ντόπια και ξένα μονοπώλια, ένα ακόμα "μνημόνιο - φωτιά". Κατέθεσαν στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού, που αποκαλύπτει ότι δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Η καταιγίδα αντεργατικών μέτρων πάει χέρι - χέρι με έναν τυφώνα αισχρής προπαγάνδας, ψέματος και απάτης.
Με την τρομοκρατία, τις συκοφαντίες για κλάδους που αγωνίζονται, θέλουν να επιβάλουν σιωπή νεκροταφείου. Η σιωπή, η μοιρολατρία δεν...
οδηγούν πουθενά. Όποιος δε συμμετέχει στον αγώνα σκάβει μόνος του το λάκκο που θα τον ρίξουν. Παρουσιάζουν τη σιωπή ως συμφωνία, στήριξη στη βαρβαρότητα που νομοθετούν. Ο δρόμος της σωτηρίας του λαού είναι η οργάνωση παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές. Είναι η δύναμη του οργανωμένου, ταξικού αγώνα.
Πάρτε αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων. Αποφασίστε απεργία.
Με τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, μαζί με τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας στήνουμε: Εργατικό - λαϊκό μπλόκο στα μέτρα.
Μην ακούτε τα ψέματα των καπιταλιστών και των υπαλλήλων τους. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί, είμαστε οι πολλοί που υποφέρουμε, μπορούμε να τους σταματήσουμε.
Το ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που ληστεύουν τις ζωές μας για τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών.
Στο πραγματικό δίλημμα "με τα μονοπώλια ή με το λαό", μόνο το ΚΚΕ με συνέπεια στέκεται στο πλευρό του λαού με πράξεις, όχι με παχιά λόγια.
Στηρίξτε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ με όλους τους τρόπους.
Τα μνημόνια των καπιταλιστών, της ΕΕ και του ΔΝΤ θα τα ανατρέψει η οργανωμένη, μαζική, πολιτική πάλη της εργατικής τάξης, του εργαζόμενου λαού και όχι τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
ΚΟΒ ΣΚΟΠEΛΟΥ του ΚΚΕ

6 σχόλια:

  1. Αληθεια πιστευετε οτι ο μονος τροπος αντιδρασης ειναι η συμπραξη μαζι σας; Την ειχατε πολλα χρονια απο μεγαλο μερος του λαου. Τυφλά .
    Αποτελεσμα;
    Ναι ειστε συνεπεις στις αποψεις σας χρονια τωρα, στον καταγκελτικο σας λογο, στους τροπους δρασης. Αρκει;
    Εισασταν μεσα στη βουλη ολα αυτα τα χρονια. Ποσα πραγματα αποκαλυψατε και ποσα καλυψατε; Ή απλα καταγγελατε με μια πυρηνη, αλλά και μονοτονα επαναλαβανόμενη, ρητορικη και αυτο σας καλυπτει απο τυχων ευθυνες;
    Μιλατε για ανθρωπου που πρεπει να ξεσηκωθουν και να μην ειναι προβατα αλλα μου θυμιζετε το βοσκο στο μυθο του αισωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος λόγος άραγε σε ωθεί να κάνεις σχόλιο μη βάζοντας το όνομά σου ;

      Διαγραφή
    2. Μηπως η στοχοποιηση, ειδικα σε μικρα μερη, οσων εχουν αντιθετη αποψη απο τη δικια σας; Δε θα παρω..

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ 11.54 Π.Μ . Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε-ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΗΔΟΠΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η Ε.Ε ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΥΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑ,ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΔΩ ΚΑΙ 95 ΧΡΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙ,ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΦΡΑΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΑΠΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ 1981 ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΕΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΆΒΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΒΛΕΠΕ Π.Γ.Δ.Τ.Μ,ΑΚΟΥΛΟΘΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαλιστα.. Συμφωνοι.. Μονοι εναντιων ολων δηλαδη; Κάτοχοι της μοναδικης αληθειας;

      Διαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ,ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ -ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕ ΜΕΛΗ ΣΑΣ-ΑΝ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ-ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ-ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΘΕΤΕ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΞΑΝΑΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ -ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ-ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.