Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τα καπάκια «ταξιδεύουν» τη Σκόπελο

Τα καπάκια μεταφέρουν τη Σκόπελο σε όλη την Ελλάδα... Η είδηση ότι οι Εθελοντές του Δήμου Σκοπέλου συγκέντρωσαν πάνω από 65.000 καπάκια για «καλό σκοπό» (κλικ), αναδημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μέσα, ενώ πολλές τοπικές και πανελλαδικές ημερήσιες εφημερίδες διέθεσαν χώρο για να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους. Την είδηση μετέδωσε και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Παραγωγοί ραδιοφωνικών εκπομπών καλούν στο τηλέφωνο εκπροσώπους των εθελοντών για να πουν «δυο λόγια στον αέρα» και η Σκόπελος, για μια ακόμα φορά βγάζει τον καλό εαυτό της προς τα έξω.
Σήμερα το πρωί στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 και στην εκπομπή της Κατερίνας Αντιόχου «Ανοιχτή Γραμμή» μίλησε, εκ μέρους των εθελοντών Σκοπέλου, η Μάχη Δρόσου. Ακούστε τι είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.