Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΒΟΛΕΪ - Παγκορασίδες Α.Ο. Σκοπέλου | Έπαιξαν για καλό σκοπό και έδωσαν υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Βόλο το τουρνουά βόλεϊ παγκορασίδων υπέρ της ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου Βόλου, στο πλαίσιο της ευαισθησίας που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τα κοινωφελή ιδρύματα ο Α.Σ. Αργώ και στο οποίο συμμετείχαν, εκτός της διοργανώτριας ομάδας, η ρουμανική CSM TIMISOARA, ο Α.Ο. Σκοπέλου και ο Γ.Σ. Σκοπέλου.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Α.Σ. Αργώ που αντιμετώπισε στον τελικό την ρουμανική ομάδα, ενώ η ομάδα του Γιάννη Τσακάλη κατέλαβε την 3η θέση επικρατώντας στον μικρό τελικό του Γ.Σ. Βόλου.

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Γιάννης Τσακάλης για την αγωνιστική κατάσταση των κοριτσιών, τα οποία έχουν συνεχή άνοδο, αποκτώντας εμπειρίες από τους αγώνες και διορθώνοντας αγωνιστικές αδυναμίες. Μια καλή εξέλιξη, αφού όπως είναι γνωστό η ομάδα παγκορασίδων της Σκοπέλου αποτελεί τον βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ:
Κοχύλη Ρ., Καριοφύλλη Ηλ., Γεράκη Μ., Κοσμά Ν., Καβούρη Α., Φουσκαρίνη Χ., Τσαρπαλά Ι., Παπαλεξοπούλου Α., Πόλασεκ Ερ. και οι Σκιαθίτισσες Μποζίκη Κ. και Πασχάλη Ε., οι οποίες θα αγωνιστούν την φετινή περίοδο με τα χρώματα του Α.Ο. Σκοπέλου και αναμένεται να αντικαταστήσουν επάξια τις συντοπίτισσές τους Ελπίδα Διολέττα και Μυρτώ Γιοβανάκη, οι οποίες αποχώρησαν λόγω σπουδών.













1 σχόλιο:

  1. Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο στα κορίτσια μας, αλλά και στο Μιχάλη Γεράκη που είναι πάντα εκεί και φροντίζει για όλα, και στον προπονητή τους το Γιάννη Τσακάλη που τις έμαθε να πετυχαίνουν τους στόχους τους με πολλή δουλειά, υπομονή, επιμονή, και κυρίως με ΉΘΟΣ....σας ευχαριστούμε όλους πολύ και ευχόμαστε ολόψυχα και σ΄ ανώτερα γιατί τ' αξίζετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.