Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Σκόπελος | Περιμένοντας το τουριστικό Θαύμα...

Για απογείωση της τουριστικής κίνησης φέτος, ακούγαμε και διαβάζαμε στη αρχή της περιόδου και για αναμενόμενους αριθμούς τουριστών στα 30 περίπου εκατομμύρια, νούμερο που θα συμπαρέσυρε τα έσοδα σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Φθάνοντας στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου οι επαγγελματίες της Σκοπέλου κάνουν λόγο για “περίεργο καλοκαίρι” με χαμηλούς τζίρους και ανεβασμένο λειτουργικό κόστος.

Εστίαση, διάφορα τουριστικά καταστήματα και άλλα συναφή επαγγέλματα με υπηρεσίες τουρισμού, βιώνουν την απόλυτη απελπισία με μείωση του τζίρου 20-30%. Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε την  φορολογία, το ερώτημα των επαγγελματιών είναι εάν μπορούν να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους.

Το “τουριστικό Θαύμα” δεν έφθασε στη Σκόπελο.

2 σχόλια:

  1. Καλύτερο θα ήταν να ψάξετε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την θλιβερή κατάσταση, γιατί όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Αυτοί που παραπονιούνται, τι κινήσεις έκαναν για να προσελκύσουν ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ τουρίστες στο νησί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαμηλώσουν τις τιμές οι σκοπελιτες να κανουν φτιάξουν λίγο και την νυχτερινή ζωη του νησιου. . Δεν μπορουν να βγάλουν ολα τα χιλιάρικα το καλοκαίρι και το χειμώνα χαλαρά.... Πολυ ακριβό νησι... Εκμετάλευση στο φουλ.. Καθόλου καλη συμπεριφορά στους πελάτες ειδικά του Αυγούστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.