Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Σήμερα το βράδυ στην Φανερωμένη η «Βραδιά σκοπελίτικης Τυρόπιτας»

Η επιτυχημένη ιδέα του Πολιτιστικού και λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου επαναλαμβάνεται για άλλη μια χρονιά, στην πλατεία της Παναγίας Φανερωμένης, εκεί όπου σήμερα το βράδυ (16-8-2018), στις 20.30, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την διαδικασία παρασκευής της περίφημης σκοπελίτικης Τυρόπιτας, και θα την δοκιμάσουν δωρεάν.

Το αλεύρι, το λάδι και το νερό είναι έτοιμα στις σωστές ποσότητες για να αναμειχθούν και τα τηγάνια άρχισαν να ζεσταίνονται…

Σας περιμένουμε!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ:
17/08 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Καφενείο «Σκοπελίτικος Τραχανάς»:

Το κοινό θα παρακολουθήσει την διαδικασία παρασκευής του σκοπελίτικου τραχάνα και θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει δωρεάν.


19/08/18 και ώρα 20:30 στο Παλιό Λιμάνι Σκοπέλου «Σκοπελίτικος Γάμος»:

Το κοινό θα παρακολουθήσει την εθιμοτυπική διαδικασία του παραδοσιακού τοπικού γάμου, θα δοκιμάσει τα σκοπελίτικα γλυκά τα Χαμαλιά και θα έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει καθώς θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.