Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ανακύκλωσε στους Χρωματιστούς Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!

 ΠΡΑΣΙΝΟΙ  ΚΑΔΟΙ | Οργανικά απόβλητα
ΚΑΔΟΙ ΜΕ   ΚΙΤΡΙΝΑ  ΚΑΠΑΚΙΑ | Χαρτί και χαρτόνι
ΚΑΔΟΙ ΜΕ  ΚΟΚΚΙΝΑ  ΚΑΠΑΚΙΑ | Αλουμίνιο και πλαστικό
 ΜΠΛΕ  ΚΩΔΩΝΕΣ | Γυαλί
Οι χρωματιστοί κάδοι τοποθετήθηκαν στο παλιό λιμάνι (πιστεύουμε να έχουν τοποθετηθει ή να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία) και αυτό που χρειάζεται τώρα, για να «μπει το νερό στο αυλάκι», είναι εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων και επισκεπτών της Σκοπέλου, με στόχο την κινητοποίηση και την αλλαγή συνηθειών, ώστε να βάλουμε την ανακύκλωση για πάντα στη ζωή μας...
Βέβαια, εδώ και καιρό, κάποιοι συμπολίτες μας συλλέγουν υλικά προς ανακύκλωση εθελοντικά, τα συγκεντρώνουν σε προκαθορισμένα σημεία, με τελική κατάληξη την εταιρία  GO GREEN  Recycling, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ενημέρωση και στους δημότες, αλλά και στους υπαλλήλους καθαριότητας.

Αυτή τη στιγμή  αδειοδοτημένος συλλέκτης των παραπάνω υλικών προς ανακύκλωση είναι η εταιρία  GO GREEN  Recycling, η οποία δραστηριοποιείται στο νησί από τον Φεβρουάριο του 2016, έχοντας “διώξει” από το νησί σεβαστές ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία τα παλαιότερα χρόνια θα κατέληγαν στα ρέματα ή στην “καλύτερη” περίπτωση στον ΧΥΤΑ, ο οποίος σιγά - σιγά φθάνει στα όριά του.
Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο | Διαχωρείστε τα απορρίμματά σας
Τα προς ανακύκλωση υλικά συλλέγονται σε ειδικό χώρο από την GO GREEN, πρεσάρονται για να μην καταλαμβάνουν πολλά κυβικά και στέλνονται σε εργοστάσια στην Ελλάδα, τα οποία ζητούν πρώτη ύλη, ανάλογα με το αντικείμενό τους.


ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Τηλ. 2424024884
Λειτουργία: από Δευτέρα ως Παρασκευή 8-4 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.