Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Αυλαία για το SIFFY 2018 | Ραντεβού σε ένα χρόνο στη Σκόπελο!

Αυλαία έριξε την Παρασκευή 3 Αυγούστου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για τη Νεολαία (SIFFY), στο κατάμεστο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία για φέτος είχε θέμα το “Φιλότιμο” και στην οποία συμμετείχαν 140(!) παιδιά, 15 σκηνοθέτες και πάνω από 60 εθελοντές, δόθηκαν τα μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και προβλήθηκαν οι ταινίες που είχαν δημιουργήσει τα ίδια με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χορευτικό του παιδικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου, που χόρεψαν υπό τους ήχους μικρών μουσικών. 
Άξιο αναφοράς είναι ότι οι ταινίες προβάλλονται σε φεστιβάλ σε πολλές χώρες του κόσμου, κάποιες από τις οποίες αποσπούν βραβεία και κάνουν γνωστό το νησί της Σκοπέλου ανά την υφήλιο.

Οι διοργανωτές του επιτυχημένου Φεστιβάλ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019, πού άλλου; Στη Σκόπελο φυσικά…














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.