Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Αυλαία της Σκοπελίτικης Εβδομάδας με παραδοσιακό γάμο και γλέντι

ΔΕΙΤΕ 139 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κλείσει η επιτυχημένη “Σκοπελίτικη Εβδομάδα”, από την αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19-8-18 με το ντύσιμο της νύφης με το παραδοσιακό τοπικό νυφικό φόρεμα, έθιμα του γάμου και παραδοσιακή μουσική.

Γαμπρός  ο λεβέντης Αλέξανδρος Αγγελέτος και νύφη η πανέμορφη Μάχη Κακαβά.

Το κοινό, ντόπιοι, παραθεριστές, τουρίστες Έλληνες και ξένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τοπικό παραδοσιακό γάμο, να κεραστούν κρασί και τσίπουρο και να δοκιμάσουν τα γλυκά του γάμου, τα σκοπελίτικα χαμαλιά.

Ακολούθησε γλέντι, τραγούδι και χορός μέχρι αργά, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Έπαιξαν οι μουσικοί Ελευθέριος Γάλλος,  Μάριος Σαρακατσάνος και Δήμητρα Καλλιάρα.

• Διοργανωτής των εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου, με σκοπό τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων και τη διάδοσή τους στις επόμενες γενιές.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΦΩΤΟ | VIDEO: ©ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.