Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Έναρξη της "Σκοπελίτικης Εβδομάδας" με το Δαμάσκηνο

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Πραγματοποιήθηκε χθες στην παραλία Σκοπέλου η πρώτη από τις εκδηλώσεις της Σκοπελίτικης Εβδομάδας (κλικ για το υπόλοιπο πρόγραμμα) που είχε θέμα το σκοπελίτικο δαμάσκηνο και την αγροτική ζωή της Σκοπέλου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημοτικού Καφενείου παραβρέθηκαν πολλοί παραγωγοί του πολύτιμου καρπού, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και επισκέπτες του νησιού, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σκοπελίτικο δαμάσκηνο και λικέρ από τον ίδιο καρπό.
Κεντρικός ομιλητής ο Καθηγητής "Δενδροκομίας" Αλέξανδρος Παπαχατζής (κλικ), ο οποίος μίλησε για την ιδιαιτερότητα του σκοπελίτικου δαμάσκηνου, τα οφέλη του καρπού στον ανθρώπινο οργανισμό και προέτρεψε τους νέους να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της δαμασκηνιάς, η οποία με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να δημιουργήσει σεβαστά εισοδήματα στους παραγωγούς.

  • Η Σκοπελίτικη Εβδομάδα συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 13 Αυγούστου,στις 20.30, στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου με θέμα την Σκοπελίτικη Φορεσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.