Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Σκιάθος | Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel»

Περισσότεροι από 200 παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τις δύο συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel», που διοργανώθηκαν με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Σκιάθος" και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στο ξενοδοχείο Atrium και στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου, αντίστοιχα. 

Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι», είναι μια πρωτοβουλία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση μουσικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία, για το καλοκαίρι του 2018, έχουν συνολικά προγραμματιστεί είκοσι συναυλίες σε δώδεκα πόλεις. 
Το μουσικό τρίο «Die Wandervögel» αναβιώνει παλιά, συχνά ξεχασμένα τραγούδια (γερμανικά, αυστριακά ή γίντις λαϊκά τραγούδια από τον 17ο έως τον 20ό αιώνα), ακολουθώντας με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση του «Zupfgeigenhansel». Σε αυτά προστίθενται και κάποιες δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευές έργων του Schubert. Το συγκρότημα “Die Wandervögel”, αποτελείται από τους, Bryan Benner - vocals, guitar, mandolin, David Stellner - vocals, guitar, Raphael Widmann - violin, vocals.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.